Reklama

Reklama

Apache: Carlos Tevez a jeho život

(seriál)
  • Argentina Apache: La vida de Carlos Tevez (více)

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Tahle drsná dramatizace životního příběhu Carlose Teveze ukazuje jeho cestu za fotbalovou slávou v příšerných podmínkách argentinského Fuerte Apache. (Netflix)

Recenze (6)

Mkqp 

všechny recenze uživatele

Ach ty dialogy, leckterá dramata by se mohla učit. Už dlouho jsem nebyl z ničeho tak nadšený. Brát to jako životní příběh Teveze, tak jdu s hodnocením asi níž, ale v tomto případě jsem si pouze užíval seriál s vynikajícími hereckými výkony a úžasným scénářem. Opravdu radost pohledět a velmi příjemné překvapení. ()

bif 

všechny recenze uživatele

VELMI příjemné překvapení. Čekal jsem hloupoučkou reklamu pějící ódy na Carlose Téveze a dostal jsem drsný argentinský příběh, který je skvěle natočený, výborně zahraný a má tempo jako blázen. ()

Reklama

yvona 

všechny recenze uživatele

Chápu snahu o autentičnost, tak se i já snažila akceptovat casting nejhnusnějších stvoření...přesto se mi zvedal žaludek,kdykoliv se představitel dětské role v prvních epizodách usmál. Vlastně se ani nemusel usmívat. Ve skutečnosti Carlos Tevez jako dítě tak odpudivý zdaleka nebyl. https://lifebogger.com/cs/carlos-tevez-childhood-story-plus-untold-biografie-fakta/. Další skutečnost,která odebírá body, je fakt, že místo prvních pěti epizod stačila jedna s vynecháních nesmyslných a do děje nijak nezasahujících dialogů (pokud to lze tak nazvat) a různých prapodivných přestřelek negramotných tupounů, připomínajících obludárium. ()

LittleJohnny 

všechny recenze uživatele

Velmi dobře rozběhnutý seriál, škoda toho konce, přišlo mi to strašně narychlo ukončené. Taky bych čekal, že dojde ke konci k nějakému prolnutí s reálnými záběry, ať si divák udělá lepší obrázek. ()

rodik 

všechny recenze uživatele

Skvělá záležitost, kterou by si neměl nikdo nechat ujít. Tento seriál není pouze pro fotbalové fanoušky, naopak, jestli jsou fotbalové scény v deseti procentech scén, tak je to hodně. První housle tu hraje prostředí chudinské čtvrti v Argentině, drogy, násilí, vraždy, války gangů, šílené podmínky k žití... Během jednotlivých epizod jsem se ani neuměl vžít do toho, v jakém pekle tam Tevéz vyrůstal. Dejte této sérii od Netflixu šanci, určitě neuděláte chybu! ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama