Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na zahradě v Mansfieldu jsou nalezena zakopaná těla staršího páru. Jejich dcera Susan s manželem Christopherem se stanou hlavními podezřelými v policejním vyšetřování. (HBO Europe)

Recenze (5)

Eleanor05 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Olivia Colman a David Thewlis jsou sami o sobě tak skvělí herci, že je zábava sledovat je dva coby poklidný, postarší manželský pár, i kdyby Landscapers neměli vůbec žádný děj. ()

Greya 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obecně platí, že tichá stvoření přitahují zájem hlouběji vykopané jámy pozornosti. Křehounká sběratelka memorabilií Colman v krizochodu oddává něžným, idylickým charakterem pravou manželskou zavázanost. Oplátkou je distingovaný Thewlis, jenž sice po úpadku mravů jazykové barikády neúspěšných pohovorů francouzského počínání neztrácí nerv, ale filtruje nevlastní matce neúplné fakta (ne)zahradničení, kvůli malé finanční záchraně dlouhodobého skrývání. Suché policejní duo se svým kapitánem levně louská případ po zoufalé prosbě utajení a vyzývá do své moci hlínou pohřbený případ. Struktura emailování zdobí mimořádné scény krušné historie 15ti let zpět, kdy konečně uvolněný pár cestuje zpět k místu činu zatím klidné nevinnosti.  ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama