Reklama

Reklama

Jasně a stručně

(pořad)
Publicistický
Česko, 2019, 5 min

Účinkují:

Jaromír Soukup (moderátor)

Obsahy(1)

Hlavní událost dne pohledem Jaromíra Soukupa - to vše v Jasně a stručně. (TV Barrandov)

Recenze (11)

SOLOM. odpad!

všechny recenze uživatele

TV Barrandov – kanál, na který se ve většině případů podívám jen nešťastným omylem, když přepínám TV kvůli reklamám jinde. Občas se ale stane, že to na něm nechám o trochu déle – protože nestačím zírat, co zas ten chorý mozek Jaromír Soukup vymyslel za píčovinu (pardon za novou show – pořad). V tomto případě si vždy pět minut honí ego a svým proslovem dává na vědomí, co se mu zrovna nelíbí na tom, co se nelíbí ostatním v této republice… ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Jaromír Soukup je takový štamgast. Kdykoli přijdete do hospody, je tam. A pokaždé vám u toho stolu říká to samé, ovšem vždy se vší naléhavostí a patosem. Já mám pro poněkud neumětelské televizní vystupování Jaromíra Soukupa slabost. Když řeknu, že čeho je moc, toho je příliš, půjde o značný eufemismus. Na druhou stranu, tohle je aspoň krátké. I když ten díl, co jsem viděl, měl delší stopáž než deklarovaných 5 minut. ()

Zix. 

všechny recenze uživatele

Další pořad, kde se člověk nedozví nic, kromě zhodnocení tématu dne od Soukupa, který opět z lidí dělá blbce a snaží se působit dojmem, že bez něj bychom si neposlechli ten správný názor na daný téma. ()

zynek odpad!

všechny recenze uživatele

Jsem unešen. Po večerní páteční chvilce strávené u TV Barrandov jsem zjistil, že bych mohl dělat moderátora z fleku taky. ()

Reklama

Reklama