Reklama

Reklama

Talk show Jiřího Ovčáčka

(pořad)
Talk-show
Česko, 2019, 40 min

Obsahy(1)

Jiří Ovčáček v roli, v jaké ho neznáte. Nenechte si ujít neotřelou diskuzi s významnými hosty. (TV Barrandov)

Recenze (103)

RedAK 

všechny recenze uživatele

Jára Soukup a Jirka Ovčáček jsou moje vrcholný guilty pleasure posledních let. Občas, když osm nefiltrovaných dvanáctek zapiju ředidlem a šňupnu si peří od Eržiky, tak si je pustím na youtube nebo čtu jejich twíty a u toho se vztekám a směju a vytrvale honím ochablý penis. Dost často svůj, protože nikdo jinej se na to se mnou dívat nechce. Když jsem si všiml, že Loboto show Jiřího Ovčáčka zde jako jediná za posledních 15 dní sesadila z nejnavštěvovanějších filmů Tarantina, a do toho získala úctyhodný dvě procenta, což je zhruba plus minus o dvě procenta víc, než bych očekával, musel jsem se do toho pustit. Jedlou sodou s omítkou jsem nasimuloval drogovej rauš, otevřel si vychlazenou okenu a stiskl play. Jindy suverénnímu Jirkovi, kterej na rozdíl od ostatních primátů defekuje výhradně ústy, se tady nervozitou třepe hlas, jak kdyby poprvý spatřil svýho chlapce pouze v boxerkách, v křesle sedí celou dobu nakřivo jak debil, až mi připomínal Howkinga s naprogramovaným hlasem úlisnýho hňupa, zoufale nudná Šilerka odpovídající na zoufale nudný otázky začne v půlce nudit i zoufale nudnýho Jirku, takže ten po zbylých dvacet minut reaguje na respondenta stylem "hm", "hm", "hm", což občas okoření inovativním "hmmm", a celý je to k posrání nudný. Pokud si chtěl Jára dokázat, že není nejhorším moderátorem Evropy s přesahem do Gruzie, pak si krom zrcadla, strašáka z pole a prázdnýho křesla nemohl vybrat líp. Velký zklamání, že Jirka tradičně nemetal fanatismem, pražskou kavárnou, chvilkama nenávisti, lidskýma zrůdama, bolševismem, neobolševismem, fašismem a všema ostatníma vstřícnýma výrokama, díky kterým ho máme tak rádi. Odpad dávám za sebe a pět hvězdiček za Miloše. ()

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

TV Blbounov a další borec, co si myslí, že vypije oceán. Pominu svůj názor na nejvíce slizkého člověka pod sluncem, na něhož je i Davy Jones hodně krátkej. Nechci tady metat sprostá slova a zbytečně se zase naštvat, což se mi stává, kdykoli toho pablba vidím. Prvním hostem byla vrchní pokladnice Alča, u níž bylo napsáno "ministrině financí" - ANO, čtete správně, hrubka jako dělo. Ale proč mě to překvapuje, že na TV Blbounov neumí pravopis, že? Prvním hostem byla dáma, která je u Milouše Opilého dobře zapsána, čili žádný pořádný neřkuli konfliktní rozhovor se nekonal. Ovčáčkovič byl servilní a Alča strojová politička. Zajímalo by mě ale, jestli si Divý Jura troufne pozvat taky člověka, který má jiný názor a který rozhodně Miloušovi a jeho hradnímu hampejzu (protiklad k pražské kavárně) nebude podkuřovat. No uvidíme. Teda uvidíte, já si tímhle pořadem rozhodně nebudu kurvit svůj čas. ()

Allien.9 odpad!

všechny recenze uživatele

Jak je možné, že TV Jaromíra Soukupa ještě stále nemá STOPku za neobjektivitu?!? I když pominu svůj politický názor, talk show je o schopnosti uvolněně mluvit a rychle a věcně reagovat, což pan Ovčáček absolutně nedává. Mirek 2.0. ()

InJo odpad!

všechny recenze uživatele

Toxický odpad. Aneb jak Milouš zařídil své milence k výročí nejzbytečnější pořad ve vesmíru na nejhorší televizi, vlastněnou nejsměšnějším egomaniakem všech dob. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Hodnotí se tady pořad, nebo jeho moderátor? Pokud pořad, je vedený profesionálně, Ovčáček je připravený, jemně vede hosty tokem vyprávění, dokonce mluví spisovně, což už ve veřejnoprávní televizi už tak moc neumějí, výběr hostů je zajímavý. Rozhodně se od zpovídaných dozvím víc a zajímavějších věcí, než třeba u Krause. ()

SOLOM. odpad!

všechny recenze uživatele

Zemana jsem svého času volil, nestydím se za to – nicméně tohle příživnické nemehlo mi leze krkem od chvíle, kdy se po jeho boku objevil. Hraje si na něco, co není a ani se nedivím, že tenhle projekt absolutně vyhořel. Jiří Ovčáček si v trapnosti může podat se Soukupem ruku a až Zeman skončí na hradě, tak může jít dělat šaška zase do jeho manéže! ()

fleker

všechny recenze uživatele

Spousta lidí co byli na FF Toronto říkali že Nabarvený práče ještě dali, ale u Ovčáčka se dávili vlastními zvratky a odcházeli ze sálu, tak jsem na to sám zvědavej. ()

luka4615 odpad!

všechny recenze uživatele

Jirka Mluvčáček, přihlouplý poskok čínského robota typu Huawei Becher ProZeman má nyní svou "talk-show" na Soukup Tv. Kruh zoufalství a absence sebereflexe je tímto konečně uzavřen. Větší dno už prostě neexistuje! ()

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele

Šašek by měl rozdávat úsměvy. Tato bizarní žumpa není ani směšná. Souhlasím se slovy pasáka toho zvířete, že by se měli někteří novináři střílet. ()

BoXBe odpad!

všechny recenze uživatele

"chci, aby se tady neřešila žádná velká politika" "neříkala jste si, paní ministryně, v tom období koaliční spolupráce, už toho bylo dost, pojďme od sebe?" "přemýšlel jsem nad stranou sociálně-demokratickou" "představoval jsem si zasedání, když se jednalo o ministerstvu kultury" a tak dále. Prostě, co se mi hodí do krámu, zaobalím to jako cukrkandl. Akorát se to fakt nedá vydržet ani minutu v kuse, ale to platí pro všechny pořady TV Barrandov, takže masochismu a bizáru zdar. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdičku dávám jen proto, že to nebyl takový průser jak jsem očekával (z hlediska moderátorského, rozhodně to bylo lepší, než Soukupovy nekonečné marné pokusy) a taky za překvapení, že prvním hostem nebyl ani Soukup, ani Miloš, ale "jen" Schillerová. JInak jsem to vydržel jen pět minut, zhruba do doby, kdy ze sebe Jiří vyplodil první supervtip. A rázem mi z toho bylo na blití úplně stejně, jako z celého zbytku barrandovské "produkce". Teď už nezbývá nic jiného, než se těšit na moment, kdy se moderování tohoto nového pořadu ujme Jaromír Soukup a pozvedne tímto kvalitu hned o několik levelů. ()

Reklama

Reklama