Reklama

Reklama

Talk show Jiřího Ovčáčka

(pořad)
Talk-show
Česko, 2019, 40 min

Obsahy(1)

Jiří Ovčáček v roli, v jaké ho neznáte. Nenechte si ujít neotřelou diskuzi s významnými hosty. (TV Barrandov)

Recenze (103)

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Stádnost je pro náš národ charakteristická. Dva, tři uživatelé dají odpad a ostatní se hrdinsky řadí za ně a to i v případě, že ani jeden díl neviděli. Nemám tento druh zábavy ráda, ale náhodně jsem shlédla povídání s Josefem Zímou a dneska se Zuzanou Bubílkovou a docela jsem se bavila. Tento pořad se nijak neliší od podobných, které uvádějí ostatní televizní stanice. Pan Ovčáček nechává hosty mluvit a vzpomínat, neskáče jim do řeči a klade jim zajímavé otázky. Jenom proto, že divák nemá rád moderátora, nemůže ho odsuzovat za korektní vystupování ani za jeho hosty. Budu se muset podívat častěji a možná svoje hodnocení ještě zvýším. ()

Wayne odpad!

všechny recenze uživatele

Panu Ovčáčkovi děkuji, protože už nějakou dobu nemám čas na čsfd chodit, ale tento mluvčí, intelektuál, génius, vtipálek a nyní moderátor je natolik inspirativní, že jsem mu to chtěl sdělit alespoň touto cestou. Zemanovo prasátko vysílá z televize tak silné vlny, že se ve mně rodila schopnost mluvit čínsky. Zvracel jsem pouze dvanáctkrát a sledoval celých dvanáct minut. ()

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele

Tohle je prostě meme. Jirkovi už nestačí orodování za Vogona Miloše a prosazování svých nepopulárních názorů na twitter, takže se rozhodl prozkoumat vody neprobádané a zúčastnit se rozhovoru z té druhé strany. Za svoje stanoviště, kde bude své exkrementy pravidelně na nějakou dobu vykládat, si vzal televizní stanici Jaromíra Soukupa (její jméno z úcty k zoologovi, po kterém nese jméno, a filmovým studiím zde psát nebudu). To byla celkem logická volba, protože je to domovská stanice zmiňovaného řidiče vesmírného buldozeru a tohle mi připadá jako to staré dobré protažení "synka" do "byznysu" kdy Soukupovi řekl něco ve stylu "Buď bude mít Mluvčáček v televizi pořad nebo se vidíme naposled". Nu a jak to celé vypadá? V klasickém kabátku z levné látky, jenž je už takové gró Soukupova cirku pořadů. Tedy styl, kde to jde udělat lépe, tak to uděláme ještě levněji a kde to jde udělat průměrně, tam tu uděláme nekoukatelně. Ale jelikož jsem hodnej kluk a kopání do Jirky je zábava, tak sázím maximum myslitelných procent, protože takové masterpiecy se prostě musí kvalitně hodnotit. ()

JKL 

všechny recenze uživatele

V hlavě předních českých proktologů se zrodila odvážná myšlenka. Princip léčby hemoroidů mastí s výtažkem z koňských žíní a tuku z ovčí vlny, je znám již delší dobu. Když však lidstvo objevilo Ovčáčka, který velmi svědomitě strká svou hlavu do anorekta, což má blahodárný vliv na zdraví těchto osob, bylo přistoupeno ke klinickým testům. Jako médium byla zvolena TV Barrandov, jenž má s rektální oblastí bohaté zkušenosti. Jako první testovaný pacient posloužila paní Alena Schillerová s krycím názvem MINISTRINĚ (měkké I bylo užito záměrně), která trpěla hemoroidy o velikosti pomerančů. Stačil ovčí polibek, hebké vlasy i žíně Jiřího Ovčáčka a bylo po obtížích. Pořad podobného formátu nenajdete nikde na světě. ()

herr_carter

všechny recenze uživatele

Víte pane redaktore, co znamená slovíčko pasy?.....tak teď už k dokonalosti a úplnosti novodobé Adamsovy rodinky stačí jenom krůček. Jeden syn-egomaniak a trotl tuhle zrůdnou televizi provozuje, druhý tam má talk show byť neumí mluvit a papá se tam chodí v libovolných časech odreagovat ,když zrovna nemá nic lepšího na práci ( padání ze schodů, čínský lobbing, demagogie atp). Tím pomyslným krůčkem je pochopitelně zamýšlen poslední z pořadů, zapadající do mozaiky, jež by se mohl jmenovat například:"Finanční gramotnost podle Vráti", kde by televizní diváky tento mág naučil, kde vzít prachy a přitom krást... ()

Lukoboss odpad!

všechny recenze uživatele

Byl to první díl, hodně se o tom mluvilo, tak jsem si to neodpustil a na kousek se podíval. Úroveň všeho doložil hned popisek hosta s gramatickou chybou "ministrině" (ano, to se tam opravdu objevilo a asi to ani nikomu nepřišlo divný) a důvod, kdy jsem to prostě musel přepnout jinam, bylo přirovnání A. Schillerové k Margaret Thatcherové se vší vážností. Doufám, že to celý nebude mít dlouhýho trvání, i když na TV Barrandov je možný fakt všechno! ()

Sygi odpad!

všechny recenze uživatele

Tak si tak říkám, jestli z toho ta (ministrině) Schillerová měla stejný cringe, jako diváci u obrazovek. ()

Autenticita odpad!

všechny recenze uživatele

Nemusím koukat na horory, když se chci vyděsit, pustím si tuhle Jirkovu šou. Ale je to jen pro ty nejotrlejší, já na to zatím nikdy nevydržela koukat déle než pár desítek minut. ()

Mitin odpad!

všechny recenze uživatele

Procenta týhle talk show odpovídají IQ, který zbyde všem, co tohle zkouknou. Aspoň další meme materiály. ()

Drirr odpad!

všechny recenze uživatele

Dneska jsem měl jet na svatbu, ale kvůli zdravotním problémům to nepůjde. Nevadí, aspoň s dcerou zajdeme na nedalekou farmu Apolenku. Je to super místo, mají tam kromě koní třeba i velblouda, lamy nebo papoušky. Dokonce tam prodávají kozí sýry, takže možná trochu koupím a zkusím z něj udělat nějaké jídlo. Pak sem hodím samozřejmě recept. ()

arcticsky odpad!

všechny recenze uživatele

Další nekoukatelný výplod TV Burrandov. Jako by nestačilo Soukupovo psychotické gestikulování v jiných pořadech. Dalo se to vydržet zhruba 5-6 minut. Dál se na zdaleka největšího osla mezi novináři a zdaleka nejhorší ministryni financí vesmíru koukat nedalo... ()

JM87 odpad!

všechny recenze uživatele

Já se přiznám, že jsem čekal, že to bude úplně totální bizzare a ona to spíš byla brutální nuda a lízání prdele. ()

husokachna odpad!

všechny recenze uživatele

Hodnotím to jenom proto, protože vím, že ten vypatlanec Jirka strašně chce být podrbán za ouškem. A i když se staví, jak je nad věcí, všechna ta kritika ho užírá a dá mu časem raka. ()

Warlukyn odpad!

všechny recenze uživatele

Z audiovizuální stránky špatné a příběhově také nic moc. Moderátor se snaží přizpůsobit pořad do doby normalizace a to je vrchol. ()

Perth odpad!

všechny recenze uživatele

Dojem z této patolízalské estrády by se dal přirovnat k autoamputaci genitálií uvnitř sousedova septiku bez užití anestetik. ()

Reklama

Reklama