Reklama

Reklama

Talk show Jiřího Ovčáčka

(pořad)
Talk-show
Česko, 2019, 40 min

Obsahy(1)

Jiří Ovčáček v roli, v jaké ho neznáte. Nenechte si ujít neotřelou diskuzi s významnými hosty. (TV Barrandov)

Recenze (103)

Stumbleine 

všechny recenze uživatele

Bohužel, nejen že mají progresivně-liberální eurohavlisté v moci Českou televizi, většinu mainstreamových médií, českou justici, a další instituce, jsou taktéž většinově nalezlí i na ČSFD, čili objektivita hodnocení tohoto pořadu je v podstatě nulová. Osobně doufám, že se Ovčáček rozhodne po Milošovi kandidovat na prezidenta, a jeho protikandidáti budou samí liberálové a eurohavlisté, tak jako to bylo se Zemanem. To se ještě hodně nasměji, až se s přehledem dostane do druhého kola😁 ()

joxerveliky odpad!

všechny recenze uživatele

Nejtěžších 10 minut mnou shlédnuté kinematokrafie v životě! Co to je vlastně za pořad? Jaká je zamýšlená cílová skupina? Tohle je snad pod úroveň i těch nejnižších intelektuálních skupin. ()

trickmaster odpad!

všechny recenze uživatele

Hnus, hnus, hnus! Soukupovo kamaradi a pratele na hrade zacinaji vstupovat i do tv a mne je vylotene na bliti! Kdo tomu da vice jak odpad, ten musi mit v hlave nasrano, v prdeli nablito, nebo byt uzkym pribuznym tehto dvou homousu!!!! ()

Davule odpad!

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že s moderátorskými schopnosti J. Soukupa jsme konečně nalezli dno. Jiřina se ale ještě dokázal sklonit a po dnu rochnit rypáčkem. Neskutečný odpad. ()

prectemys odpad!

všechny recenze uživatele

Pan Soukup se dále snaží vézt na vlně "popularity" Hradu a přivádí na obrazovky šéfa českých trollů, pana Mluvčáčka. ()

solver

všechny recenze uživatele

Ze zvědavosti jsem nahlédl. Zvládl jsem 2 minuty. Něco tak unylého by jeden pohledal - asi za hodně může i vybraný nezajímavý host - ministrině (sic!) :) ()

Z258 odpad!

všechny recenze uživatele

Inteligentní lidé o sobě pochybují, zatímco hlupáci jsou plni sebevědomí. Kampak asi patří ten Jirka? ()

Jandecka odpad!

všechny recenze uživatele

Uvést Alenu Schillerovou jako ministrini s měkkým i po r značí její kvality, ale bohužel i kvality celého pořadu. Ani všemocný Ovčáček, schopný blábolit o ho*ně do největších podrobností a ještě ho vychválit, tuto tragédii pojmenovanou po něm nedokázal uchopit. Bohužel i samotný Jirka zapadl do konceptu Barrandova až tragicky dobře. ()

krisikowa odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím co si o tom myslet. Mluvčí prezidenta (tzn. co se funkce týče, totální nýmand) vede tak show s politiky, načež se u toho tváří jak Jířa Bohdalová, když jí někdo vysvětluje recept na křenovou omáčku. Takže doporučuju moderátorovi, aby se toho vaření chytil. Atmosféra zaměnitelná za Sama doma. A trochu osobnější linka: moderátor je žurnalista. Proč teda nedělá seriózní žurnalistiku? Něco skutečně přínosného, než že si sedne před kameru a řekne celému národu, že si nedovede představit pracovat sedm hodin v kuse. ()

Reklama

Reklama