Reklama

Reklama

Talk show Jiřího Ovčáčka

(pořad)
Talk-show
Česko, 2019, 40 min

Obsahy(1)

Jiří Ovčáček v roli, v jaké ho neznáte. Nenechte si ujít neotřelou diskuzi s významnými hosty. (TV Barrandov)

Recenze (103)

Katerina_34 odpad!

všechny recenze uživatele

Myslela jsem, že mě tento člověk ničím nepřekvapí, ale spletla jsem se. Nic tak nudného a hloupého jsem už dlouho neviděla. ()

PetrHendrix odpad!

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem, takže odpad! je ještě shovívavé hodnocení. Že je první host z ANO do sebe výborně zapadá. Prase k praseti... ()

numan 

všechny recenze uživatele

Milí havloidní Kund(er)ové! Jelikož jste z hodnocení TV pořadu opět udělali ideologickou exhibici chudých duchem, i já se přidávám se svým hodnocením, aniž bych viděl jedinou minutu. Jen tak - z principu. F*** EU, F*** Merkel a všechny sluníčkáře poslat do Afriky, ať konečně přestanou prudit tady a pomáhaj tam, kde je to opravdu potřeba. Amen. ()

Nessak odpad!

všechny recenze uživatele

Extrémně slizký amatérský rozhovor nižsího státního úředníka, který není ani k tématu, ani čistý bulvár. Je to jen patolízalské podlézání a pochlebování na televizním kanále největšího všemoderátora Soukupa. Ale chápu - na Barrandov tohle sedí. Čistý bizzar. ()

PanNafka 

všechny recenze uživatele

Jediné, co mě na tomhle zaujalo, bylo to, že je tady Ovčáček dost jiný, než jak jsme na něj zvyklí. Žádné ostré výpady, mlžení, útoky ad hominem a titulování lůzou, sluníčkáři, pražskou kavárnou atd., dokonce i ta jeho neochvějná suverenita je ta tam. Celou dobu jen přitakává, pokládá pouze otázky, na které evidentně není dotazovanému nepříjemné odpovídat a hlavně je celou dobu nervózní jako prase, že z toho až (doslova) sedí na křivo. Možná je to tím, že si tam zve pouze lidi, kterým má potřebu podlézat, ale doposud jej veřejnost znala prakticky pouze ze situací, kdy byl v opozici, a to pak bývá jiná podívaná. Kdo tedy čeká klasického Ovčáčka, bude hodně zklamán. Celkově pořad docela hodně nudný. ()

Ajfist odpad!

všechny recenze uživatele

Ovčáček konečně dostal na přímluvu jeho guru Miloše prostor ukázat svou nezměrnou blbost v televizi.Jak se dalo očekávat tzv. show je jen zoufalost,která do této stupidní televize,kde není vlastně co sledovat,protože 80% z vysílacího času zabírají sebestředné hovadismy Jaromíra Soukupa,který jen dokazuje,že vybouchaná palice k sobě přitahuje další megablby typu Ovčáček patří.Divím se jen,že tohohle zbytečného potrata ještě někdo neutratil.Prostě na Tv Barrandov se ukazuje plejáda naprosto zbytečných,neužitečných a postradatelných hlupáků co mají bohužel o sobě vysoké mínění.Důkaz,že blbec si svou blbost neuvědomuje. ()

Peddro 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že se tady hodnotí pozice mluvčího pana prezidenta tím, že si tu vylévají mozek zhrzení voliči pana senátora Drahoše. ()

v.pohode odpad!

všechny recenze uživatele

To je tak, když se ponoříte na dno plný žumpy, vezmete si do ruky krumpáč a kopete a kopete a kopete a kopete a kopete a kopete a kopete a kopete a kopete a kopete a pořád ještě kopete a pak kopete a kopete a kopete a kopete .... Až se prokopete z Haló novin, přes hlásnou troubu hradního Ovara do téhle zbytečnosti. ODPAD se musí prostě dát !!! ()

goldvise odpad!

všechny recenze uživatele

Už asi berou Miloušovi míry na rakev. Takže nutno najít trafiku. A kde jinde hledat než u samotného miloušořiťovleza, který je ze všech vůbec nejvíc, co je nejvíc. Pokud nepočítám pidloočko podivné. Andriod nejapný už si radši pořídil eshop. Co si pořídí kecáček až to panda pustí, nevíme. Ale kdo hledá, najde. Ještě je tu Šlágr TV. MUHEHEHE!!! :-) ()

ricardo2803 odpad!

všechny recenze uživatele

Vím, že bych neměl hodnotit něco co jsem sám neviděl. Ale... Vzhledem k tomu, že vím, jakou vlastní produkci Kanál Barrandov má, a pár výstupů jednoho z našich nejlepších Stand-up komiků Mistra Ovčáčka jsem už taktéž viděl, nezbývá mi než udělit pořadu nejvyšší hodnocení, jaké je možné - ODPAD!!! ()

pajkir odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle bolsevickej zmrd soudruh Halo noviny a anální horolezec v jedné osobě, kterymu koukaj ze Zemana jen boty, má svoji talkshow, čili malá domů a poděkování od Jardy Soukupa poskokovi Zemana za to, že Ovčáčkův pán chodí každej tejden slintat svý moudra do TV Barrandov ()

MM1979 odpad!

všechny recenze uživatele

Ovčáček byl podprůměrný redaktor, je odstrašující příklad tiskového mluvčího a opravdu hodně špatný moderátor. Za mě palec dolu! ()

martimoso odpad!

všechny recenze uživatele

sebral jsem odvahu ku sledování druhého dílu... a čekal koho si tam ovce přivede.. franta ringo čech - to nebylo nijaké překvapení, překvapilo mě jen to, že ovčáček mu neuvěřitelně, ale opravdu neuvěřitelně lezl do análu, načež společně pochlebovali milošovi... což se naopak dalo čekat... určitě to bylo živější než první díl, nicméně třetí šanci nedostane... dávám 2% ()

Reklama

Reklama