Reklama

Reklama

Obsahy(1)

CHUCK NORRIS: KARATE KOMMANDOS je americký televizní seriál vytvořený a zahraný Chuckem Norrisem, který v pořadu ztvárnil sebe samého jako vůdce amerického vládního týmu válečníků. Tento tým tvoří: Chuck Norris, Pepper - přebornice na technologie a mechanička, Reed - Chuckův učeň a bratr Pepper, Kimo - obratný samuraj, Tabe - prvotřídní sumo bojovník a Too Much - mladý svěřenec. Společně bojují proti zločinci, který si říká Claw a jeho pravé ruce, mrštnému Super Ninjovi. (Lukaaasek)

(více)

Recenze (3)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Scenaristicky vyplach opat v plnej krase. Odporucam pri sledovani tohoto brainwashingu zobrat so sebou dostatocny pocet uterakov. Total brutal hardcore Cakovi fans si mozu napliaskat hviezdiciek, kolko chcu. 5 % ()

Lukaaasek 

všechny recenze uživatele

Měli jste zlý den? Máte depresi či špatnou náladu? Nebo se prostě jen chcete pořádně zasmát? Pak není nic lepšího, než si zadat název tohoto seriálu do vyhledávače YouTube, zvolit si nějaké odpovídající video a kochat se. Zaručená (tvůrci však nepochybně nezáměrně vytvořená) zábava!! Prostě animovaný Chuck Norris =D ()

Reklama

Reklama