Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Psycholog Bill Chrushank přijde při autonehodě o pravou ruku, ale díky doktorce Webbové je mu transplantována ruka nová. Vše by tedy mělo být v pořádku, ale není. Kdo byl totiž dárce? Postupem času Bill zjišťuje, že další části dárcova těla byly transplantovány ještě dvěma lidem. Cosi je však všechny spojuje. Dárcem těchto končetin byl totiž vrah, který byl popraven, a jeho tělo bylo použito k transplantacím. Začíná být jasné, že vrah se vrací a rád by získal všechny své končetiny zpátky! (Chupacabre)

(více)

Recenze (14)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Celkom vtipné béčko s veľmi zaujímavým námetom. Jedného neposlúcha jedna ruka, druhého druhá ruka, tretieho nohy. A dokonca sa nájde niekto štvrtý, kto im to chce tieto končatiny vziať. Nejedná sa o nič prevratné, ale sú tam celkom zaujímavé vraždičky a potešilo ma aj záverečné rozuzlenie, aj keď bolo trošku uletené. Dnes sa už asi dá transplantovať hocičo :) Pre mňa to bol len priemer (najmä kvôli nedostatku brutality a hluchým miestam), ale fanúšikovia starších hororov by nemali byť sklamaní. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Příjemný thriller/horor/sci-fi, který si drží napětí a po určitou dobu i jisté tajemství.Námět sice není nijak originální, ale když pominu Re-Animátora, kde obživne úplně všechno, tak pak převládají snímky s rukama, s nohou si vybavuji až pozdější Cradle of Fear (2001). Doktorka Webb(ová), už jsem pomalu čekal West(ová), se oddává experimentům, a jako správný zapálený vědec neváhá jít přes mrtvoly. Bill přijde o ruku během nešťastné (nu, které bývají šťastné, že?) autonehody, která je velmi pěkně a zručně natočená stejně, jako závěrečná automobilová honička, tedy spíše spoluhonička, v rámci boje o ruku. Gore není šokující, ale příjemné, kamera solidní a vůbec nejlepší je hudba, co mě zaujala a navnadila již během úvodních temných titulků. Takže žádná bomba, ovšem snímek má atmosféru a rychle uteče. Celkově 3,5* proto zaokrouhlím nahoru. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Trošku přitažené za uši, ale mě to přišlo dost zábavný. Co se týče hororových prvků, nějaké se tu najdou, ale je to spíš taková krvavá vyvraždovačka, kde se hlavně trhají končetiny. Nápad s implantátama byl geniální, film byl nepředvídatelnej, rozhodně nenudil. Hudba průměr. Scény byly teda dpst přehnané a nereálné, ale nevadí. Film mě baví i dodnes. Hodnotím ho na 84% = **** ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Ucházející béčko s Faheym který přijde o ruku ale díky vědě dostane jinou a to od vraha. Něco jako jeden díl Simpsonů kde dostane Homer vlasy vraha. Je to solidné béčko s pár dobrýma krvavýma efektama hlavně scéna s Dourifem byla parádní. Nicméně i tady se najde pár lehce úsměvných scén a sem tam se i zívne. Režisér Red je solidní režisér a škoda že netočil víc jeho filmy mi přijdou více než slušné. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jestli čekáte splašené končetiny podobné Ashově ruce, tak budete asi zklamaní. Tady spíš dělají transplantované nohy a ruce takové řekněme drobnější neplechy, ale to vůbec nevadí. I když to trvá skoro hodinu, je se pořád na co dívat. V poslední třetině se to začne docela slušně řezat, když se objeví někdo, kdo chce všechny ty údy pro sebe a závěrečné rozuzlení je příjemně střelené. Docela solidní a neprávem zapomenuté béčko. 75% ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

Režisér Eric Red (Hitman, spolupracoval aj ako producent vo filmu Near Dark) sa o dva roky neskôr rozhodol spolu s Jeffom Faheym a Bradom Dourifom (Childs Play) nakrútiť Body Parts, menej krvavé B-čko a keďže v rokoch 90-tych boli videopožičovne preplnené horormy od výmyslu sveta, a každý kto aspoň raz za týždeň navštívil požičovňu, vedel, že si stadiaľ odnesie pekný kúsok. Bohužiaľ pravda je iná, a film sa celých 88 minút iba nechcene naťahuje ako žuvačka, a posledných 20 minút, vidíme že to ide do tuhého. Nič nezachráni ani Brad Dourif a ani len pár dobrých zabití ktoré stoja za to. Predovšetkým mám na mysli dobrý začiatok a hlavne tu pasáž na diaľnici a v nemocnici, kde Billovi transplantovali ruku od neznámeho darcu, ktorý ešte pred svojou smrťou stihol zabiť 20 ľudí. Nechcem vás ale zbytočne odradzovať od tohto filmu, ale ak tu niekto ste fanúšikom rokoch 80-tych, 90-tych, tak vám to môže byť úplne ukradnuté, tak ako aj mne 60 percent. ()

Tomes83 

všechny recenze uživatele

Zajímavá teorie, kde se v člověku bere zlo! Že by dokonce už i v mase? Proto si raději před transplantací končetin prověřte komu vlastně patřili a zda je nebude chtít dokonce zpět! Možná se tak vyhnete i zvrácenému lékařskému experimentu.-) Další unikátní horor! ()

John80 

všechny recenze uživatele

Mužovi amputujú ruku po nehode a dostane druhú šancu -možnosť implantátu novej ruky, kde zistí kto bol jej pôvodným majiteľom a problémy nenechajú na seba dlho čakať Thriller 3* ()

Reklama

Reklama