Reklama

Reklama

Dragnet

(seriál)
USA, (2003–2004), 15 h 46 min (Minutáž: 43 min)

Tvůrci:

Dick Wolf

Hrají:

Ed O'Neill, Ethan Embry, Christina Chang, Desmond Harrington, Eva Longoria, Erick Avari, Katherine Kamhi, Jack O'Halloran, Gary Graham, Eric Darnell (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(22)

Recenze (3)

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tradiční oldschoolovka. Poliš ze staré školy v nové mutaci Dragneta, tentokráte s Edem Bundou. Akorát je sranda, že pro takové jako Desmonda Harringtona a Lauren Vélez to byla přestupní záležitost do Dextra, ale Eva Longoria přešla do Desperate Housewives. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Ďalšia skvelá séria zo stajne DICKa WOOLFa. Je remakom kultovej americkej klasiky s nezabudnuteľným úvodným hudobným motívom, ktorú dnes citujú napr. aj SIMPSONOVCI. Na motívy tejto série bol nakrútený napr. komediálne ladený DRAGNET s TOMom HANKSom a jej hrdinov do istej miery karikuje aj postava KEVINa SPACEYho z filmu L. A. CONFIDENTIAL, kde SPACEY vystupuje ako konzultant fiktívneho seriálu BADGE OF HONOR. Kto si myslí, že ED O´NEILL bude navždy iba AL BUNDA tak ten sa "šeredne" mýli. Technická poznámka: Prvá séria má originálny názov DRAGNET, druhá séria zasa L. A. DRAGNET. (1.7.2005) ()

bundaboy 

všechny recenze uživatele

Ed O'Neill jako detektiv Friday vyšetřuje vraždy, které jsou dost často poměrně brutální. Zručně natočený seriál, který vyniká velice zajímavou kamerou a v první sérii docela originálními připady. ()

Reklama

Reklama