Reklama

Reklama

Moji spolubydlící z pekla

(seriál)
  • Jižní Korea Taineun jiokida (více)

Epizody(10)

Nadějný autor detektivek zjistí, že se to v jeho novém domě jen hemží pochybnými sousedy, a začne se mu komplikovat život. (Netflix)

Recenze (13)

safiyuki 

všechny recenze uživatele

Série, na kterou dlouho nezapomenu. Osobně tenhle žánr nemusím, ale překvapivě mě zaujal a řekla bych, že i dost těžce poznamenal. Něco tak šíleného jsem snad ještě neviděla! Nad posledním dílem jsem dlouho přemýšlela a přiznám se, že jiný konec tam snad ani být nemůže. Co se týče hereckého obsazení tak za mě spokojenost. Nikoho bych neměnila, až možná na Lee Dong Wook, toho znám z jiných žánrů, tak asi proto. Hudba do děje pasovala. Takže suma sumárum 5* ()

Krysap 

všechny recenze uživatele

Panejo, tohle byla lahůdka! Něco tak nechutného a zároveň zajímavého a v podstatě i zábavného aby jeden pohledal.. Ty úchylné postavy a krásná ukázka, jak snadno mohou okolnosti změnit obyčejného člověka.. Asi jsem taky úchyl, ale já si to neskutečně užívala, i když se mi chvílemi dělalo špatně. Jediné, co se mi moc nelíbí, je, že příští týden musím k zubaři.. ()

Reklama

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Geniální dílo inspirované Kafkou, nebo jednoduše nechutná, deset hodin trvající úchylárna s extrémně děsivými a nesnesitelnými postavami? Podle mě tak trochu obojí. Mám kolem sebe kamarády, kteří mi seriál doporučovali, ale i ty, kteří to kvůli silným nesympatiím vůči postavám po první epizodě vzdali. A není se čemu divit, ani u nás nebyl smích jednoho z "týmu" příliš oblíbený. Hlavního hrdinu obsadili dobře, ale mám pocit, že většinu slávy si pro sebe urval Lee Dong-wook. U něho nejsem na tuhle polohu ani trochu zvyklá, ale sedla mu mimořádně a já se obávám, že ho teď chvíli nebudu schopná správně konzumovat v normálnějších rolích. Skvělý nápad, ale stejně jsem ráda, že už to mám za sebou. Kdo viděl, možná chápe. ()

Kwaichi 

všechny recenze uživatele

Aj keď sa žaner gore nenachádza v škatuľke mojich obľúbených, kvality sérii Strangers from Hell treba uznať. Kórejskí herci majú špeciálny talent (alebo sa to učia na škole?). Pri hraní pôsobia často prehnane teatrálne. Avšak ak do toho zahrajú jednu-dve realistické pózy vo vážnej scéne, pôsobí to neskutočne vierohodne. Práve z toho seriál ťaži najviac. Zápletka ušla, záver bol ukážkový. Kto sa pustil do prvých epizód, určite odporúčam vydržať do konca. Seriál nie je top, ale pre určité kľúčove aspekty si odomňa vyslúžil maximálne možne hodnotenie. ()

moikan 

všechny recenze uživatele

Dejový zvrat na konci seriálu zvyšuje moje hodnotenie. Detektívny horor sa rozvíjal pomaly, ale zato ma stiahol do deja a temného napätia. Bolo to uveriteľne strašidelné. Záver už menej , ale práve ten pridáva psychologickú hodnotu a  robí z neho výborné dielo. P.S. Po zhliadnutí tohto seriálu nemám problém s návštevou u svojho zubára. Nemá síce taký očarujúci úsmev, ale aspoň sa ho nebojím. ()

Galerie (271)

Reklama

Reklama