Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dan Přibáň s posádkou čeká v jihoindické Kerale v přístavu na svůj autopark. V mezičase je třeba zaškolit nové členy výpravy. Pozornost se soustřeďuje na hasiče Honzu, který byl dosud ve svém životě nejdál v Krkonoších. I když Honza poctivě v rámci příprav na cestu už doma trénoval konzumaci pálivého koření, pravé indické chilli poznává až zde a doslova z něj hoří. Ve výpravě stále chybí polský notorický ztráceč pasů Radek. Informuje vedoucího výpravy Dana, že mu propadly zakoupené letenky. Radek se tedy k výpravě nepřipojuje, ale s výdejem aut v přístavu to vypadá podezřele nadějně. (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Byrokratické píčoviny jsou neodmyslitelnou součástí každé cesty a osobně jsem rád, že jim byla věnována valná většina dílu. Příjemné osvěžení a 100x lepší než sledovat svatby a jiné s cestou zcela nesouvisející nesmysly. V předchozím dílu jsem měl trošku obavy s výběrem posádky, ale vypadá to, že by to nemuselo být až tak zlé. Za sebe pálím skoro 4 kousky. Na to, že se jednalo o jeden z těch "čekacích dílů", kluci využili čas v Indii docela atraktivně. Divák se dokonce občas dozví i něco zajímavého, protože Dan má evidentně nastudováno. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak teď už je jasné, že oproti kinoverzi je to skoro až úplně jiný příběh. Kdepak na cestu - přichází byrokracie! Hromada papírování, nekonečných dohadování a nesmyslů. Mezitím návštěvy okolí nejen na motorkách, ale i v indické variaci Trabantu. Pořád dobrá zábava, která nicméně místy strádá na záživnosti. Už by to chtělo opravdovou akci a zážitky! Jak to bude dál? Rozdýchaj Trabanti vůbec to dlouhé čekání v přístavu? ()

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aj bez trabantov to v Indii nie je nuda, stále je čo robiť, a čo natočiť. Napríklad dopravu v Indii, jedlo, veselých úradníkov, dopravu v Indii, jedlo a spanie „úplne bez“. Pri tom poslednom som si už pomyslel, že by to fakt bolo lepšie s tými trabantmi. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na těch seriálových verzích mi trochu vadí, že trvá klidně 3 díly, než se opravdu vyrazí s trabanty na cestu. Nicméně je na druhou stranu fajn vidět jejich putování i z jiného pohledu, než za okny žlutého cirkusu. ()

Reklama

Reklama