Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Expedice v plném počtu sedmi členů (bez Poláka Radka) vyráží na indický čaj. Nebo spíš přímo do čaje, tedy na plantáž. Cílem je nasbírat si vlastní čajové lístky a v domácích trabantích podmínkách je nechat fermentovat. Vůně nápoje pak sice čaj připomíná, chuť nikoliv. Výprava se seznamuje s hlavními parametry jízdy na indických silnicích, což jsou hluk a zmatek. Při občerstvovací zastávce shledávají, že zde nejezdí jen zvláštní vozidla, ale mají tu i zvláštní nádobí, banánové listy. Nocuje se však v luxusním hotelu, tedy přímo pod palmami. A všichni si díky obdivu domácích začínají připadat jako filmové hvězdy. Bez ohledu na padesátistupňová vedra a sérii oprav sypajících se trabantů. A také choulostivé operaci Dana. Hlavním chirurgem týmu se stává Vojta a zdá se, že se mu Danovu „nemoc řidičů džípu“ daří zažehnat. Odměnu za všechny útrapy výpravě poskytnou magické jeskynní chrámy v Badami, ovšem s výzdobou, kvůli které se Vojtovi začíná výrazně stýskat po domově. (Česká televize)

(více)

Recenze (9)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Souhlasím se spolukomentátory. Celý seriál mi přijde naprosto šíleně sestříhaný. Trošku takové home video z cest. Zatímco v minulých dílech jsme stále dokola poslouchali, že hasič nemá rád pálivé jídlo, tak v tomto dílu pro změnu sledujeme, kde všude se dá v Indii vykoupat. Každopádně jsem rád, že už jsou kluci v plném pohybu. Hned to má celé větší grády. Konečně vandrování po venku. Pokus o výrobu domácího čaje byl také příjemným zpestřením. A hlavně jsem se dokonce zasmál. Snad jen prdelních operací mohla střižna zařadit méně. Za mě slabší 4 kousky. ()

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pobavili me hlasky jako treba k zebrakovi "ja mam taky diru na kalhotech" nebo ochrana zadku pred penetraci jelenem. Take fakt, ze trabant vyborne uspel v crash testech, kdy se pri narazu predni motor odmrstil z auta a zabranil tak vybuchu. Vypada to na dobrou bezkonfliktni partu, pokud se nehadaji mimo kameru. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výrazné zlepšení. Pěkně jsem se pobavil vířivkou, kterou si posádka udělala ze zavlažovacího systému palem a zaujal mě i pokus o výrobu domácího čaje. Jen těch holých zadků byl převršel. A konečný cliffhanger? Dobrá práce! Teď jsem napjatý. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opravujú sa už nielen autá, ale aj vodiči. Zadky sú v tejto epizóde rozobrané do detailov. A jazda po diaľnici, to snáď ani nepatrí do tohto seriálu. –––– Ten si pro nás připravil na každý den jednu poruchu. –––– Oni maj daleko čistší zadky díky tomu, že si je umejvaj vodou. Ale my si myslíme, jak jsme na to vyzráli, že si patláme to h.... tím papírem tam a zpátky. ()

nonick1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Žlutý cirkus se rozhodl – navzdory nebo natruc(?) celosvětovému poselství pomatené švédské autistky – zanechat tentokrát svou nepřehlédnutelnou uhlíkovou stopu na trase Indie - Nová Ves pod Pleší, kde v místní autoopravně obě bakelitová monstra druhdy hibernují po dobu, než se Danu Přibáňovi podaří sehnat peníze na jeho další taškařici. Po předchozím zaneřádění zbytku světa čmoudícími východoněmeckými dvoutakty už ostatně na zeměkouli nezbývá mnoho míst, která by se s jejich výfukovými zplodinami důvěrně neseznámila, snad s výjimkou Antarktidy. Obvykle značně nesourodá parta byla tentokrát ochuzena o oba Poláky, a tak vydržet svéráz náčelníkova dirigování se daří pouze čím dál objemnějšímu a zarostlejšímu Marku Slobodníkovi a také Vojtěchu Duchoslavovi, který hned po svatebnímu obřadu dal své těhotné manželce vale, přičemž na své indické anabázi poněkud zkorigoval svou předchozí vizáž přemoudřelého Aborigince, ohryzávajícího spolu s ostatními členy výpravy v australské buši klokaní ocasy... První dva díly byly vlastně zbytečné – až od třetího dílu se polský Maluch (s českou posádkou), česká Jawa (se slovenským jezdcem) a obě BB* s Danem v čele vydávají na cestu. A je to v podstatě nuda, potvrzující předpoklad, že s posádkou, narychlo doplněnou dvěma nováčky, bez patřičně prostořekých a všeho schopných Poláků, se bude víceméně jednat o One man show letitého trabantového guru Dana Přibáně. A jelikož ani čtvrtý díl (kromě několika holých a jedné podebrané řitě) nepřinesl nic nového, zbytek seriálu rád oželím. Ta jedna hvězda je za téměř sisyfoskou zarputilost, se kterou Přibáňovci dokáží donekonečna opravovat neopravitelné... *(bakelitové bestie) ()

Reklama

Reklama