Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Trabantí expedice rozšiřuje přehlídku dopravních prostředků na indických ulicích. Zatímco posvátná řeka Ganga protéká mystickým městem Váránasí plynule, o zdejší dopravě se to říci nedá. Polský člen posádky, notorický ztráceč pasů Radek, se stále k výpravě nepřipojuje. Tentokrát z toho důvodu, že nedostal pákistánské vízum. Přichází proto o zážitky s rekordním počtem selfie s místními obyvateli, s divokou místní kuchyní a také o hledání indicko-pákistánské hranice, respektive přechodu, kterým by projely trabanty. (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sice ne tolik vtipné ani tolik motoristické, jako předchozí epizoda, ovšem vykompenzovala to v tomto případě velice zajímavá zastávka u řeky Gangy obohacená mimo jiné luxusním songem. Indie nabídla opravdu zajímavé zážitky a značnou diverzitu. Jsem zvědavý, jak to bude v případě dalších zemí, které mám z nějakého důvodu v hlavě zafixované, jako méně zajímavé. Třeba budu příjemně překvapený. Docela mě zarmoutila zpráva o Radkově, v nejlepším případě, značně zkrácené účasti. Byl by býval dobrým komediantem. Znovu pálím slabší 4 kousky. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Docela fajn naučná zastávka u Gangy završená geniální předělávkou Gangnam Stylu, hezký přejezd z polo-pouště do zalesněného Nepálu a hromada přičmoudlých týpků s mobily. Epizoda nepobavila jako ta předešlá, ani zvlášť nenadchla, ale zase rychle utekla. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentoraz aj s kultúrnym okienkom Ganga Style. Konečne sa neopravujú trabanty, ale po indických diaľniciach nasledujú nepálske cesty určené pre terénne vozidla, takže v ďalšej epizóde vieme, co očakávať. –––– Mne to príde ako v... Banskej Bysgrici. ()

nonick1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další "jalový" díl, ve kterém se (opět) nic zvláštního nestalo - pokud nepočítáme další holou řiť v záběru. Jedna hvězda za sisyfoskou zarputilost, se kterou Přibáňovci donekonečna opravují neopravitelné... ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Svastiky kam se podíváš a tak to má být... né jak jinde s tou korektností přehnanou...! Ganga musí být teda pěkná stoka aspoň v mystickým městem Váránasí... joj tam bych nevlezl ani za zlaté prase :)))) ()

Reklama

Reklama