Reklama

Reklama

Recenze (10)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je paradox, že díl, kde není prakticky nic kromě výškové nemoci a nádherné krajiny, byl zatím snad ten vůbec nejzajímavější. Všechen respekt chlapům. Zřejmě by mi vybuchla hlava, mám problém i s podstatně nižšími výškami. Nádherná práce kameramana, který sice není skoro vůbec vidět, ale za kamerou dře a odvádí naprosto mimořádnou práci. Moc hezky sestříhané a ozvučené. Myslím si, že tvůrci krásně vystihli veškerou poetiku místa. Tento díl člověka úplně mega vtáhl do děje. Jen tak dál. Za mě pálím plnou. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Himalájsku výškovú epizódu poňali poeticky, so symfonickou hudbou, že to chvíľami vyzerá ako filmová báseň od Barabáša. Teda až kým nezačali blbnúť a kým sa niečo nepokazilo. Dostatočne sa tu vybláznil aj kameraman pri filmovaní hôr a využití dronu, o ktorom som doteraz ani nevedel. –––– Já se nejvic překonávám tím, že tady s váma vydržím. –––– Ač to řídí kdokoliv, vejfuk vždycky upadne. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Připadá mi, že trabantům víc sedí ta seriálová forma, poněvadž jsem se v kině na posledním filmu i místy nudil. Ale vidět bonusové záběry k tomu, co už mě postupně přestávalo zajímat, mě zase nakoplo poslední žlutou cestu obdivovat. ()

Reklama

Reklama