Reklama

Reklama

Recenze (6)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Některé země je lepší "procestovat" z pohodlí domova. Čínské kamery jsou mi dobře známé z různých předchozích dokumentů, přesto se nad nimi každý pozastaví, protože tento nepříjemný fenomén nenajde člověk snad nikde jinde na světě. Čína je mimořádně zajímavá země, která plně využívá expansivní technologický rozmach ke svému prospěchu. Ať už člověk pracuje nebo podniká v kterémkoli odvětví, tak Čína je vždy zemí číslo jedna, se kterou se mu vyplatí spolupracovat. Postupně převálcují celý svět. Líbí se mi, že žlutý cirkus do dílu zvládl začlenit i procestování posledních zbytků oblastí, které ještě nebyly počínštěny a udržuje se v nich tradiční kultura. Je to trošku smutný obrázek sledovat, kterak nádherná kulturní velmoc s neskutečně dlouho tradicí postupně podléhá technologickému rozmachu a ve spojení s nastoleným režimem je to přímo ďábelská kombinace, která jistě ještě neřekla své poslední slovo. ()

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šrot tým v nepřátelské Číně... To by bylo na světě krásně kdyby ti psychopati co řídí některé státy už šli do prdele... Radek mystická postava o které všichni mluví ale nikdo ho neviděl... ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podle mě asi zatím ta nejlepší epizoda z celé série. Bizarní Čína, kde se dělí technologicky pokročilá země se zapadlými, tradičními zákoutími. Neustálé vyjevené výrazy posádky. Nakažlivé poruchy, po nichž se trabantem stává každý další, kdo se přidá do cirkusu. A samozřejmě spousta dalších perliček a poukázání na byrokrační nesmysly. Bavil jsem se skvěle! ()

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O kamerách a kontrolách v Číne sa im bude určite aj snívať. Dokonca sa podarilo strabantizovať aj Land Rover. –––– Nám zrötgenujou celý auto. To je velký čínský skener. ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

lol kontrola musí být :))) vyjezdil jsem palivo tak to váží míň :P ale silnice mají teda kvalitní to se musí nechat! tomu teda říkám hotel! kanystr na střeše vše vyřeší :))) Radek nikde ... ()

Reklama

Reklama