Reklama

Reklama

Recenze (6)

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

navázali spojení analogovým způsobem bez dat :))))) lol Radek žije a má pas :P Teda na tom špagátě to auto moc nevypadalo majestátně :/ tenisák místo péra to je masakr, ale není se co divit :P Ten konec je super a dojemný teda!!! PS: proč to nemá více dílů a ten "poslední" je tak krátký a useknutý ?! škoda mělo být klidně více dílů, toto putování by si to zasloužilo! <3 ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Luxusní, klukům patří velký dík. 14 dílů zprostředkovalo opravdu luxusní porci radosti a zábavy a moc se budu těšit na další výpravu. Moc pánům přeji elán i pomoc od fanoušků do dalších cest, protože jsou jednoduše fantastičtí. Zdokumentovaných cest v naších luzích a hájích mnoho není, takže trabanty vítám s maximálním nadšením. Jedinými nedostatky na této cestě jsou absence Radka, který je dokonalý blázen, který k výpravě prostě paří, ale co naplat, když je kokot a poté především šibeniční hnaní termínu porodu (což mě všeobecně celou sérii sralo), protože dnes se prostě nosí lehce přihřátá účast otců u porodu, což dříve bylo naprosto nepředstavitelné. Je to takové svazující a jaksi porušující hlavní moto, že cesta je cíl. V tomto případě byl cílem právě cíl, což zbytečně ubírá na kráse a zajímavosti celému dokumenty. Poslední 3 země byly profrčeny tak rychle, jak se to jen dalo. Kluci mají kliku, že v jejich branži neexistuje v naší zemi důstojná konkurence, takže to na skvělý zážitek s rezervou stačilo. Normálně mám chuť si připomenout i starší série. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bájny vták Radek, na neuverenie, dorazil, a kruh sa uzatvára v Uzbekistane, kde trabantia expedícia už raz bola. Poznajú tam českú vlajku aj „Pragu“, takže sú skoro doma. Zmiznuté Aralské jazero je tam jednoduchým a hmatateľným dôkazom, ako ľudská krátkozrakosť zničí prírodu rekordne rýchlo. Posledná epizóda ubehne pekelne rýchlo a posledné tisíce kilometrov vidíme len v skratke. Sú nahradené emotívnym návratom domov so skvelou hudbou. –––– Sa cítim ako na Slovensku. Pekné paneláky, kúsok za Humenným. –––– Všude na světě potkáte šmejdy, ale skvělých lidí ochotných kdykoliv pomoci potkáte ještě víc. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Při opravě auta hraje melodie písničky „Kalinka“ a po ní následuje „Love Whispers“ od Viktora Wronskiho. (Duoscop)

Reklama

Reklama