Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ať žije rovnoprávnost! Povídka z oblíbeného cyklu Bakaláři 1973... Milena (J. Štěpánková) se dozví od kolegyně v práci, že její muž Olda (I. Prachař) není takový „pracant“, jak vyprávěl, a místo výpomoci chodí s ostatními chlapy do hospody U Labutě. Když vše vyjde doma najevo, navrhne Milena muži, že půjde s ním. On ji ale odmítne, a tak se tam s vajíčky, které dostala od venkovské tety, vypraví sama. V hospodě nechává nalít štamgastům a stává se středem pozornosti, aniž by si všímala svého muže… (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

selfesteem 

všechny recenze uživatele

Což o to, zahrané je to moc pěkně, ale to poselství mi uniká. Že by to bylo o tom, že muž může lhát, vysedávat v hospodě a ještě se ohánět tím, že na to má právo, protože víc vydělává? A že hospoda je jen pro mužské? Vtipné to není vůbec, spíš velmi smutné a velmi lituju tuto a všechny ostatní ženské, co mají takové “chlapy” doma. ()

Elden75 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mně přišlo neuvěřitelné (z pohledu dnešní doby), že když Štěpánková vstoupila do hospody, způsobilo to pomalu poprask, jako kdyby anglická lady vešla do pánského klubu někdy v 19. století a šla si tam posedět se sklenkou něčeho ostřejšího. ()

Reklama

Reklama