Reklama

Reklama

Hoax

  • angličtina Bigfoot
Trailer 1

Obsahy(1)

Jedné noci se parta teenagerů stala obětmi brutálního útoku. Případ je uzavřen jako útok od medvěda, odepisovaný televizní producent si však myslí, že skupinu teenagerů zabil Bigfoot. Proto sestaví tým a vydá se na místo činu natáčet dokument, aby potvrdil existenci tohoto mýtického tvora. Když na místo přijedou, začíná pátrání. Všichni jsou k producentově teorii skeptičtí, po sérii hrůzných událostech však tým začíná věřit víc a víc... (Matared)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (11)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Hoax“ splňuje to, co očekáváte od špatného found footage. Není zde nic názorně vidět, a to už od samotného začátku, kdy dochází k masakru, který by mohl být alespoň zábavný. Kamera je rychlá nebo zabírá jen tmu či nejasné siluety, případně tepelnou stopu. Napětí se stupňuje křikem a grimasami. A celkově je to nezáživná, mnohokrát opakovaná nuda. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Hoax (pěkně blbý název) navnadí povedenou, teen úvodní scénou, kde nechybí kozy, krev a slušná lesní atmosféra. Pak ale film hodně rychle chytne televizní look a i výběr herců na mě působil až moc seriálově, o chování postav ani mluvit nebudu. Potěší fajn hudba, která snad hrála po celou dobu, celkem povedený zvrat v závěru a nějaká ta krev taky nechybí. Každopádně, za mě Horor vhodný do televize, neurazí, nenadchne, horší průměr. (24. hodnocení, 5. komentář) ()

Reklama

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Ničím výjimečnej, ale slušně natočenej a zábavnej film, kterej naštěstí není found footage, který nesnáším. Z herců potěší hlavně Brian Thompson a Ben Browder jako amorální, všeho schopnej producent. Bavila mě i synťáková hudba Alan Howartha. U čeho si naopak člověk klepe na čelo, je způsob, jak amatérsky si počíná televizní štáb při natáčení dokumentu. Přitom i dítě z pomocný ví, že takhle se prostě nic do televize netočí. O reportérce, která jde na výšlap do lesa v bílejch šatičkách a s kabelkou, radši nemluvit. Celkově je to nicméně přes všechny chyby a díry v logice takovej slušnej, zábavnej průměr, kterej fanoušky žánru neurazí. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Odepisovaný televizní producent sestaví tým a vydá s ním na místo, kde podle jeho mínění proběhl útok v podání Bogfoota. Natočené je to slušně, exteriéry mají něco do sebe a herecky to také není úplně marné. Problém je, že pokaždé když se na scéně objeví Bigfoot, přepne kamera do FF módu v případě útoku nebo termovize při pouhém pozorování. A to mě dost štvalo. Částečně to vynahrazuje závěr s dvěma zvraty, který měl něco do sebe. Celkově nenáročná a koukatelná jednohubka. 60% ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Po Big Legend pravděpodobně nejslabší bigfootí horor co kdy vznikl. Úvodní scéna a závěrečných 20 minut je dobrých, ale ta výplň uprostřed je strašná. Tak, že 6 lidí (nebo kolik jich bylo) jde natáčet dokument o bigfootovi. Mají pouze 3 zbraně (jednu má pilot) a v týmu je například ženská co vypadá jak Paris Hilton jezdí si tam s tím kufrem co se používá na cestování letadlem a má tam s sebou lodičky a kabelku (na co nevím) . Hned první den jeden zmizí (pravděpodobně ten nejzkušenější) a oni v klidu normálka pohoda serme na něj nebyl důležitý nevadí nám to pak uvidí bigfoota a oni jsou normálně klidní a chtějí točit dále pak jednu z nich napadne a málem i zabije a ona chce odejít. Zhruba 2 scény poté už je normálně klidná a chce zůstat (takhle se nikdo nechová) a bude hůře najednou chlápek co dělal celý film úplné hovno přebere velení a hraje si na vojáka. A už jdeme na konec kdy máme zvrat (nebudu psát jaký jedna z mála věcí co jde ocenit) a pak máme další zvrat (tenhle mě přijde na sílu daný, ale proč ne ). 20 procent kdyby zde byly nějaké indicie k tomu prvnímu zvratu jak se to dělo proč se to dělo šel bych i výše, ale takhle ne. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama