Reklama

Reklama

Cestovatelé v čase dorazí z roku 2051, aby doručili důležitý vzkaz: ve 30 let vzdálené budoucnosti lidstvo prohrává válku proti smrtícímu mimozemskému druhu. Jedinou nadějí na přežití je přenést vojáky i civilisty do budoucnosti, aby se zapojili do boje. Dan Forester, odhodlaný zachránit svět pro svou dceru, se spojí s geniální vědkyní a svým odcizeným otcem, aby zvrátil osud planety. (Prime Video)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (611)

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Science, bitch! Působí to jako produkce Michaela Baye z první dekády kariéry, kdy byly jeho filmy pitomý jak kráva, ale byla radost a zábava na ně koukat (nesmíte ovšem přemejšlet nad tim, že lidstvo dokázalo vyvinout a sestrojit stroj času, ale už ne zbraň na likvidaci vesmírnýho dickobraza... a nad další tunou věcí). ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Ešte, že sa toho nedožil Will Smith.“ Pravdupovediac, som z toho zmätený. Aj sa mi to páčilo... aj nie. Dlhá stopáž mi aj vadila... aj nevadila. Postavy neboli príliš zaujímavé, ale na druhej strane medzi sebou mali dobré vzťahy (otec a malá dcéra, otec a dospelá dcéra, otec a jeho otec...). Triková stránka veci bola aj profesionálna... aj miestami jemne odfláknutá (bolo dosť vidno, že herci často hrali pred zeleným plátnom a tvárili sa ako keby práve kupovali desať rožkov v Bille, hoci okolo nich vybuchovali mrakodrapy, umierali ľudia a behali mimozemšťania). Scenár bol osviežujúci... a pritom kopíroval, čo sa dalo (najviac asi Na hrane zajtrajška?). Veľmi fajn bol (tradične) J.K. Simmons s monštruóznou bradou, ale nejako extrémne to nepreháňal a navyše mal dosť malý priestor. Občas to stagnovalo a nudilo a potom to síce chytilo drajv, ale zas nie až taký, aby ma to strhlo. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Chris Pratt vystrelil po Strážcoch galaxie celkom rýchlo do prvej ligy a celkom sa mu tam aj darí. The Tommorrow War je s môjho pohľadu film, ktorý neoslní ukážkami, ale to najlepšie si necháva do filmu. Mám rád military sci-fi a aj cestovanie v čase a tu sa tvorcovia inšpirovali, nie len jedným filmom, ale rovno niekoľkými. Videl som tam niečo z Vesmírnej pechoty, Votrelcov, carpenterovej Veci, ale aj niečo s filmu na hrane zajtrajška. Vadí to ? Mne určite nie, každý s filmov ma bavil a tu je zo všetkého trochu. Navyše a to je podľa veľké plus, film pekne graduje a akcia nenudí (vždy dostaneme akciu v úplne inom teréne). Príbeh dokáže zaujať, herci upútať a okrem toho, že je to akčné, stíha byť film ešte aj rodinným. Dokonca miestami aj vtipným, ale humor sa tu moc nevydaril a zbytočne kazí film, napätie a dobré scény. Hlavne otrasný černoch ich kazí, čo vyzerá ako Kevin Hart, ale nie je Kevin Hart. Nechcem byť rasista, ale prial som mu smrť. Chápem, že Marvel určil trend a každé študio ho rado používa, ale tu sa vtip na každom rohu skutočne nehodí. Inak nemám prečo zle hodnotiť. Výprava, kostýmy, dizajn mimozemšťanov všetko je tu fajn. Hudba tiež pekne graduje, hlavne v akciách to má šmrnc. Bavil som sa dosť, hlavne preto, že mám rád tento žáner, no prekvapilo ma hlavne finále, ale tie vtipy tomu uberajú par percent dolu. Inak by to bol oveľa lepší film. 75% - 4* ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Bouchá to tam, jak za Emmericha a nezaostává to ani v debilitě. Přesto jsem se většinu času vlastně docela bavil. I když si neodpustím pár rýpnutí, jako že eskapáda se samicí a celej ten jed byl vlastně úplně k hovnu, když ho použili asi čtyřikrát. Mimochodem scéna s jeho výrobou byla fakt na hraně parodie, když tam Chris Pratt dělá vědecký grimasy a vedle toho běhaj obrazovky s DNA řetězcema. A vlastně i ten Chris Pratt mě úplně nepřesvědčil. Mám ho fakt rád a jeho komediální talent je nezpochybnitelnej, ale vojáka a vědce jsem mu nevěřil. Přes všechnu kritiku, ale třeba chlapáckej závěr ve sněhu s fotrem se mi líbil. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Podobných sci-fi filmov vznikajú mraky, ale len máloktorý má namiešané všetky prísady v správnom pomere. Chrisovi Prattovi ide karta, svokor Schwarzenegger musí mať radosť. Film pripomenie to najlepšie od Emmericha, film šľape na plné obrátky. Akcia je svižná, mimozemšťani slušne spracovaný, k tomu fajn neurážlivý humor ale hlavne fungujúce emócie medzi postavami, čo nebýva bežným javom a hviezdne obsadenie tiež neurazí. Prime video týmto riadne podkúril konkurujúcemu Netfixu, ktorý sa zmohol nedávno na dosť úbohý pokus o dobré sci-fi  Za čiarou. The Tomorrow war jednoznačne víťazí a nejakému pokračovaniu by som sa nebránil. 80%. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení začalo 1. září 2019 a skončilo 12. ledna 2020. Natáčelo se na Islandu a v Atlantě. (SONY_)
  • V čase 44:45 má Dan (Chris Pratt) najít 12 modrých ampulí. Ve skutečnosti jich je ale 15. (SniperG1)
  • V čase cca 0:06:45 je vidět fotbalový zápas, kde žlutí útočí. Útočník Peralta s číslem 18 už je evidentně za polovinou hřiště (za středovým kruhem, který je vidět i za jeho zády). Pak ale přichází střih (efekt příchodu bojovníků z budoucnosti) a je vidět, že tento hráč se ke středovému kruhu teprve blíží (přímo v středovém kruhu dochází ke zhmotnění bojovníků budoucnosti). (HonzaR.)

Související novinky

Amazon ve velkém rozjíždí investice do obsahu

Amazon ve velkém rozjíždí investice do obsahu

05.02.2022

Když Amazon oznámil poslední finanční výsledky, podstatná sekce ohlášení náležela audiovizuální zábavě, která je pro firmu čím dál podstatnější. Za filmy, seriály a hudbu loni utratila 13 miliard… (více)

Mission: Impossible 7 a 8 se znovu odkládají

Mission: Impossible 7 a 8 se znovu odkládají

21.01.2022

Skoro to začíná vypadat, že se pokračování ze série Mission: Impossible už nikdy nedočkáme. Po několika odkladech a přerušování produkce z důvodu pandemie totiž přichází další smutná zpráva. Studio… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

Sci-fi Chrise Pratta míří na Amazon

Sci-fi Chrise Pratta míří na Amazon

08.04.2021

Další špatná zpráva pro letní sezónu v kinech – sci-fi blockbuster The Tomorrow War s Chrisem Prattem totiž po dohodě zamíří na streamovací službu Prime Video od Amazonu. Snímek původně zaštiťovalo… (více)

Reklama

Reklama