Reklama

Reklama

Cestovatelé v čase dorazí z roku 2051, aby doručili důležitý vzkaz: ve 30 let vzdálené budoucnosti lidstvo prohrává válku proti smrtícímu mimozemskému druhu. Jedinou nadějí na přežití je přenést vojáky i civilisty do budoucnosti, aby se zapojili do boje. Dan Forester, odhodlaný zachránit svět pro svou dceru, se spojí s geniální vědkyní a svým odcizeným otcem, aby zvrátil osud planety. (Prime Video)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (612)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Téměř výborná jednohubka (nebýt klasických, rodinných, ubrečených pasáží). Vetřelci tu vypadají fakt děsivě, takhle nějak bych si je představoval v reálu, kdyby tu něco takového nastalo, ale bůhví co se skrývá pod ledem, možná že časem u nás taky něco vyleze, v Grónsku už to prý dost taje :o) Akce suprová, dechberoucí a sympaťák Chris, který to všechno zvládl na jedničku. 140 minut uteklo celkem jako voda, doporučuji, dobrý film. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Kdo vydrží nejvíce? Naježená samice! Kulky, nože, jedu litr..., pak ji jebne sněžný skůtr. Samice si pobrukuje, z oka cepín vytahuje." Bylo, nebylo... Btw, tenhle obligátní začátek zde dostává zcela nový, časosmyčkový význam :-). Za devatero horami, devatero vykradenými filmy a devatero spícími ruskými pohraničníky, ve scifi lednici, si pochrupovala jedna sympatická emzácká samice, genetický kříženec mezi ježkem obecným, Vetřelcem, rozzuřeným rotvajlerem a Angelou Merkelovou (jasná podoba). Po probuzení byla nevrlá, pročež, na rozdíl od raptorky Delty, herecky prkennému Prattovi nedávala pac, ale pořádně přes hubu. Prima zkázonosný scifi masomlejnek, coby ideální oddychovka, s několika zábavnými wtf dějovými prvky. Viz ošulený základní výcvik branců, smrsknutý na jedinou poučku: ježci mají Achilovu patu na pupíku, popř. na krku, jedině do těch míst ty bílé svině střílejte! A jak s touto životně důležitou informaci naši branci naložili? Jak asi..., samozřejmě ji ihned všichni úspěšně zapomněli! A to včetně Dana, zkušeného veterána z Iráku. A pak má lidstvo přežít... ()

Reklama

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Science, bitch! Působí to jako produkce Michaela Baye z první dekády kariéry, kdy byly jeho filmy pitomý jak kráva, ale byla radost a zábava na ně koukat (nesmíte ovšem přemejšlet nad tim, že lidstvo dokázalo vyvinout a sestrojit stroj času, ale už ne zbraň na likvidaci vesmírnýho dickobraza... a nad další tunou věcí). ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Velká filmová loupež, která úspěšně vykrádá Vetřelce, Terminátora (a všechny jejich deriváty) Věc, Na hraně zítřka, Vodní svět, Útok z hlubin a bůhvíkolik dalších snímků. Je nacpaná pitomostmi a sledovat ji lze s potěšením jen pokud jakoukoliv logiku hodíte za hlavu, nevadí vám přehršle rodinných hodnot v jedné z hlavních rolí a přistoupíte na to, že svět bude zase jednou zachráněn mj. i za pomoci  podivínských amerických středoškoláků s vášní pro sopečné erupce. Na druhé straně má snímek více než slušné a dobře hrající obsazení, celý ten mišmaš kupodivu dobře drží pohromadě a svižně odsýpá a co hlavně - jako hlavní trumf vlastní - troufnu si říci - nejvymazlenější mimozemské monstrum poslední dekády, na jehož eskapády je opravdu radost pohledět. Suma sumárum jsem se skutečně dobře pobavil a více než 2 hodiny ve společnosti bělohrotů utekly jako voda - 3,5*, s klidným svědomím zaokrouhlených nahoru. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Takový milý mix Vetřelců, Dne nezávislosti a Věci, to zachraňování budoucnosti pak lehce připomene Terminátora. A já byl spokojen, jelikož vetřelčí seriál je zatím daleko a v rámci filmů se nic neděje. Jasně, rozhovory o nesmrtelnosti chrousta by bylo možné vystřihnout, ale když už hrozí, že člověka zcela otráví, přijde akce. A ta je parádní. Boj v laboratoři, útěk ulicemi a napadení základny nemají chybu. Nad lecčíms se dá oko přimhouřit, vždyť jde o fantastický film. Tak nějak nechápu, co diváci vlastně očekávali. Jestli oddechovou a místy napínavou jízdu, nebo intelektuální shakespearovské drama. Já tedy to první. „Řekls jí, aby chcípla?" „Řekl." ()

Galerie (23)

Zajímavosti (6)

  • Film by vyroben společností Paramount pro kina, ale díky viru covid-19 ho Paramount prodal Amazon Prime Video za 200 milionů amerických dolarů. (JasonCZ)
  • V čase cca 0:06:45 je vidět fotbalový zápas, kde žlutí útočí. Útočník Peralta s číslem 18 už je evidentně za polovinou hřiště (za středovým kruhem, který je vidět i za jeho zády). Pak ale přichází střih (efekt příchodu bojovníků z budoucnosti) a je vidět, že tento hráč se ke středovému kruhu teprve blíží (přímo v středovém kruhu dochází ke zhmotnění bojovníků budoucnosti). (HonzaR.)
  • Natáčení začalo 1. září 2019 a skončilo 12. ledna 2020. Natáčelo se na Islandu a v Atlantě. (SONY_)

Související novinky

Amazon ve velkém rozjíždí investice do obsahu

Amazon ve velkém rozjíždí investice do obsahu

05.02.2022

Když Amazon oznámil poslední finanční výsledky, podstatná sekce ohlášení náležela audiovizuální zábavě, která je pro firmu čím dál podstatnější. Za filmy, seriály a hudbu loni utratila 13 miliard… (více)

Mission: Impossible 7 a 8 se znovu odkládají

Mission: Impossible 7 a 8 se znovu odkládají

21.01.2022

Skoro to začíná vypadat, že se pokračování ze série Mission: Impossible už nikdy nedočkáme. Po několika odkladech a přerušování produkce z důvodu pandemie totiž přichází další smutná zpráva. Studio… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

Sci-fi Chrise Pratta míří na Amazon

Sci-fi Chrise Pratta míří na Amazon

08.04.2021

Další špatná zpráva pro letní sezónu v kinech – sci-fi blockbuster The Tomorrow War s Chrisem Prattem totiž po dohodě zamíří na streamovací službu Prime Video od Amazonu. Snímek původně zaštiťovalo… (více)

Reklama

Reklama