Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marta – to je show plná humoru, hudby a rozhovorů s těmi nejznámějšími osobnostmi, o kterých se dozvíte zase něco nového! Populární zpěvačka Marta Jandová se představí ve svém novém pořadu poprvé coby moderátorka. Je spontánní, emotivní, má ráda humor a nebojí se udělat si legraci sama ze sebe. V každém díle přivítá dva hosty, kteří mají něco společného. Může to být profese, stejná záliba nebo schopnost, jeden mohl být pro druhého inspirací nebo je spojuje třeba jejich přátelství. Pro každého hosta si Marta připraví úkol nebo výzvu, kterou se host pokusí splnit. Vždy je to něco, co chtěl zkusit, případně si tak ověříme to, co tvrdí. Někdy to ale může být také splněné přání prvního hosta, a díky Martě se seznámí s osobností, se kterou si vždy přál se setkat. Můžete se těšit nejen na zajímavé rozhovory, ale především na show plnou překvapení, spontánní zábavy a hudebních vystoupení – nejen Marty Jandové a její kapely. (TV Prima)

(více)

Recenze (45)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Komentáře k příspěvku většinově, možná stejně jako ten můj, nemají hlavu ani patu a jsou ubohé. Ikdyž jsem tu asi dle komentů jediná, kdo kapelu Die Happy a Martu samotnou sleduje celých téměř dvacet let. Marta možná není moderátorka a ničemu to nevadí, protože jako zpěvačka má pramalou konkurenci, ale snaha moderovat se cení, koukatelné to je, prostě si zve přátelé a úspěšnost pořadu je logicky i v hostech, kteří ne každému sednou, ale když mě hosti nezajímají, tak se přece na talk show koukat nebudu. V Krausovi si taky vybírám podle hostů, jestli se budu dívat, nebo ne. Úvodní znělka je každopádně super, přesně v duchu alba Barvy, a že jí dělá křoví stejná parta muzikantů jako na turné taky. Zvuková kvalita nic moc, ale za to může spíš prima. Pořad je v plínkách a může se jen zlepšit, neříkám že někdy dosáhne kvality divácky úspěšných talk show, ale fanoušek Marty se na to podívá rád, protože je v pořadu alespoň sama sebou, přátelská, lidská a srdečná, a na rozdíl od jiných moderátorů, kteří žijí před kamerou alternativní život, díky za to. Komentáře o tom, jak je protlačená do showbyznysu díky slavnému tátovi pobavily, jen je díky nim bohužel k mému smutku vidět, že si to tu někteří experti začínají čím dál více plést s facebookem, kde je každý trouba na všechno expert, aniž by si cokoli k tomu, co komentuje, zjistil. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Přemýšlel jsem proč je tato talk show tak nízko ceněna. Je to takové posezení u čaje. Tlachání se spoustou balastu. Asi záleží na věku hosta , který není od diváků moc vzdálen. Je to podobné jako s filmy. Až na úplné výjimky u nás o mladých lidech točí režiséři starší přinejmenším o jednu generaci. Někdy s lepším (Místa Radima Špačka), jindy s horším (hned několik počinů Tomáše Vorla) výsledkem. Setkáváme se většinou s tím, že tito filmaři buď vyvolávají z minulosti sami sebe, nebo utíkají ke klišé o hackerech se sluchátky na uších, mobilem v ruce, skateboardem v podpaží a Minecraftem v kapse. Přičemž obě tendence jsou odsouzeny k neúspěchu. V důsledku technologických, politických a společenských posunů existuje tlustá dělicí čára mezi generacemi a ani jedna ze stran se navzájem nikdy úplně nepochopí. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Marta Jandová coby zpěvačka rozhodně válí víc a sbírá plusové body než coby moderátorka. Její afektovanost je až na samé hranici trapnosti a kvalita jednotlivých dílů záleží na zajímavém výběru hostů a jejich keců…Moc z tohoto pořadu nemám dobrý pocit, párkrát jsem se zasmál ale jinak jen další zbytečnost, která dle mého moc velkou životnost mít nebude a brzy zase zmizí z obrazovky… ()

Jigy odpad!

všechny recenze uživatele

Úroveň moderátora a pořadu neodpovídá hodnocení na ČSFD. Bohužel je ještě příliš mírné. :-) ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Martu Jandovou budu mít asi vždycky spojenou s kapelou Die Happy, kde mi jako zpěvačka opravdu sedí. Ani její sólová deska nazvaná Barvy není špatná, ale jako moderátorka už párkrát předvedla, že dobrá není. V talk-show Marta se to jen potvrdilo a to celkem brutálním způsobem, který hraničí s totálním nevkusem. Show Jana Krause na stejné televizní stanici to nesahá ani po kotníky a jako celek je to spíš trapné, než jakkoli vtipné... ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Dalo se to. Pořadům typu Všechnopárty a Show Jana Krause to samozřejmě nesahá vůbec nikam, ale pořád je to lepší a zábavnější než Koptashow nebo další žhavá novinka, Talk show Jiřího Ovčáčka. Martu Jandovou mám rád, Ondru B. taky, povídaní bylo celkem fajné a koncept pořadu s živou hudbou a tajnými hosty není vůbec marné. Otázka je, jak dlouho se to udrží - dávám tomu do Vánoc, ovšem mně se to docela líbí, takže budu koukat dál. Jediné, co mně na tom fakt totálně sere, je ta debilní a retardovaná znělka s úchylnou písní, ta se fakt nepovedla. A co teprve to "Miluju tě, Marta". Nejhorší předěl ever. Ale jinak je to fakt relativně koukatelné. 60%. ()

dragon94 odpad!

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem dát, alespoň jednu hvězdičku za to, že je to koukatelné a jako clona to není nejhorší, ale ta příšerná píseň na začátku plus to neustálé "Miluju tě, Marta." To je kurva o nervy. Jinak je to celé špatně a horší talk show má snad už jen Soukup na Barrandově. Opravdu oproti Martě zlatej Suchoš s Geňou. O Krausovi nebo Šípovi nemůže být ani řeč. Všechno je to ještě navíc tak blbě sestříhaný, že to působí hrozně nepřirozně. No a korunku tomu potom dává Marek Ztracený, který nás zve na něco, co plánuje na příští rok (asi nějakej megakoncert nebo co), a my se vůbec nedozvíme na co vlastně a o čem to vlastně mluví. Co se času na hosta týče, tak tu máme Ondřeje celých 41 minut a Marka stěží 20 a to se ještě o nějakých 9 minut dělí s Ondřejem a ve zbylých 11 minutách zpívá dvě písničky a zve nás na něco co vlastně nevíme co je. Do toho tam třikrát skočí: "Miluju tě, Marta." Je to fakt zlý. Co se Marty jako osoby týče tak mi vždy přišla hrozně afektovaná a přehrávající. Jako porodkyni v soutěžích jsem ji ještě snesl, ale jako moderátorku vlastní talkshow nebo jako rádkyni v rádiu fakt ne. Vždyť ani ta kapela ji tu neposlouchá. Mimochodem myslel jsem, že talkshow mají být vtipné, ale to tady zjevně neplatí, protože já jsem se nezasmál ani jednou. ODPAD! ()

herr_carter odpad!

všechny recenze uživatele

Panebože, další obluda co dělá eeeee, eeeee má talk show, kurva tohle není možný, co se dostane do tv za hovna, stačí mít hvězdu fotra, nebo dělat "mluvčího" opilcovi a můžeš mít svou show, stává se z toho blbej spoRt..... ()

Blue.Shark

všechny recenze uživatele

Marta je naprosto geniální zpěvačka. Málo českých osobností se jí v tom oboru vyrovná, je skromná, upřímná, milá. Ovšem v oboru moderování jí může konkurovat i Přemek Podlaha dnes již prostřednictvím Oujia Board. Bohužel není tak ukecaná, nemá tolik pitomých příhod a ... zkrátka je na tuhle verzi "show" asi moc normální. Tohle je krok vedle. ()

NiaWolf odpad!

všechny recenze uživatele

Afektovaná uřvaná nádhera, po které by bez jejího tatínka neštěkl ani pes uvádí generickou "šou" pro duté hlavy. ()

Ozzy2 odpad!

všechny recenze uživatele

Marta je bohužel afektovaná a sebestředná husa.Protože chodila s kamarádkami a dětmi na jedno nejmenované koupaliště, kde jsem ji obsluhoval, měl jsem ji v přátelích na FB.To jsem si ale naběhl.Neustálý příval jejích fotek v různých hadrech, reakce stejných pipek, jak je nádherná a jak ji to sluší mě donutilo ji za tři dny vykopnout z přátel, tak jsem tušil, jak to dopadne s její "show".Jako zpěvačka je mi též u prdele.Je to prostě jen rozmazlená, nafrněná dcerunka kdysi slavného muzikanta a z toho žije. ()

topi80 odpad!

všechny recenze uživatele

Všichni, kdo se po léta budili zvědavostí z toho, o čem by se asi bavila dcera Petra Jandy se synem Radoslava Brzobohatého, se konečně dočkali. ()

GameboyNES odpad!

všechny recenze uživatele

tak tohle už snad ani ty tupé ovce nemůže bavit. Kdejakej puberťáckej jůtuber je lepší moderátor než tahle trapka.... ()

Emafera odpad!

všechny recenze uživatele

Marta Jandová není moderátorka, proto nechápu, proč si bere tak velké sousto a moderuje vlastní talk show. To není jednoduché ani pro zkušeného inteligentního moderátora se smyslem pro humor. Pištění, pochrochtávání ani hihňání u ženy jejího věku ale není ani vtipné, ani roztomilé. Viděla jsem jen jeden díl, ale pochybuji, že jiné budou lepší, pokud ovšem v natáčení bude někdo chtít pokračovat. Navíc úvodní znělka je opravdu brutální. Mohla zde alespoň zúročit to, že je zpěvačka, což se ovšem nepodařilo. ()

Reklama

Reklama