Reklama

Reklama

ČSMT - AFTERSHOW

(pořad)
  • Česko Česko Slovensko má talent - AFTERSHOW
Zábavný
Česko, 2019, 25 min

Režie:

Roman Buťa

Účinkují:

Sonia Edde, Jakub Kotek
(další profese)

Obsahy(1)

Že Česko a Slovensko má talent, už víte! My vám ale v této COOL aftershow verzi pořadu ukážeme, že je toho talentu ještě více a to na obou stranách! Na natáčení do bratislavských ateliérů jsme totiž vyslali kempovat a přežít dva moderátory - Soniu Edde z Úplně debilních Zpráv a Jakuba Kotka z COOL Adroše. Tato dvojka měla za úkol zdokumentovat talentovské dění, a že se jim to povedlo opravdu netradičním stylem... (TV Prima)

(více)

Recenze (8)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Debilní show musí mít i ještě debilnější AFTER SHOW – to dá přeci rozum. A tak nebylo od věci přizvat kravku Soniu Edde. Ta zvládá dělat ze sebe krávu úplně s přehledem a ještě se tomu řada lidí i zasměje. No i když je pravda, že řada lidí jí čumí spíš na kozy. A tak diváky alespoň potěšila třeba ranní sprchou v bazénku, při které ji dopomohlo trio soutěžících, poslechneme si i pár rozhovorů a podívá se znovu na pár exotů, kteří se v Talentu objevili, a nejvíc "vytrolila" Slavika s tím : jdu se vysrat… ()

radomiil 

všechny recenze uživatele

Kdyby kozičkuSoničku s její nenasytnou papulou aspoň nějaký"talent" vyocasil hustě v tom karavanu-možná bych se dopracoval i k třem* ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Asi jeden z nejzbytečnějších pořadů, který kdy v téhle zemi vznikl - ačkoli, kandidátů by byla hromada. S moderátorkou, která kromě koz nemá čím zaujmout. Ale ve znělce byl dobrej song, na který jsem si vždycky počkal, než jsem televizi vypnul nebo přepnul, takže 1* ()

houdek442 

všechny recenze uživatele

Já tu Soniu a její humor prostě miluju.. :D A nebýt půlka pořadu opakování čísel soutěžících, bylo by o hvězdičku víc. ()

Grázl83 odpad!

všechny recenze uživatele

CS má talent sleduji rád, občas tam jsou super představení. Tento pořad je ale vrchol trapnosti kvůli příšerným moderátorům, hlavně tedy trapné, pitome a protivné blondýne. ()

Reklama

Reklama