Reklama

Reklama

Hyperdrive

(pořad)

VOD (1)

Obsahy(1)

Elitní závodníci z celého světa v super vytuněných autech zkouší, co všechno se dá zvládnout na největší a nejostřejší dráze na světě. (Netflix)

Recenze (11)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Hry bez hranic/Takeshiho hrad meets Rychle a zběsile. Otevřít pivko, vypnout mozek a čumět jak to chlapci a děvčata od vytuněných kár (ne)uřídí. O co echt debilnější, o to echt zábavnější. Chybí jediné (kromě Stiga); možnost pořádně ohulit hlasitost, aby veškeré ty řvoucí V8 produněly celým barákem. Nejde to z důvodu, že americky jakože übernadšení komentátoři bez ustání žvatlají a žvatlají. A co hůře; nic neříkají. Což se nedá poslouchat. | S1: 4/5 | ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

jako jednohubka je Hyperdrive ok,ale díky tomu,že se výzvy/úkoly pořád opakují/kombinují,postupem času to vcelku omrzí a zábavnost místo stoupajícího trendu spíše stagnuje,nebo dokonce klesá.K lepšímu dojmu pak rozhodně nepomáhá trojice uřvaných moderátorů,kteří po celou dobu neřeknou nic zajímavého,nebo vtipného a maximálně mi jen potvrdili,že Rutlidge Wooda nesnáším od dob US Top Gearu oprávněně...60% ()

Mitin 

všechny recenze uživatele

Taková klasická TV show, kde se přes překážky musí soutěžící dostat z bodu A do bodu B. Tenhle typ pořadu tady už byl nespočetněkrát, tentokrát se závodí v autech. Musím říct, že mi to přišlo mnohem zajímavější, než obdobné pořady, ale komentátoři a produkce je pořád strašně cringy. Auta jsou na bez chyby! ()

Skarface 

všechny recenze uživatele

Diváka to rychle nadchne ale brzo taky omrzí. Vše je za chvilku tak zdlouhavé a diváka to pomalu přestává bavit. Asi bych si vystačil s prvníma dvěma díly a pak posledním . Moderátory ani komentovat nebudu :-) Chtěl jsem dát tři * ale dávám ještě jednu navíc za ty káry ()

LordMysti 

všechny recenze uživatele

Nenáročné, zábavné, zajímavé, průměrné - ale s rychlejma autama. Rozhodně pohodová podívaná, která mě příjemně překvapila. ()

argo.smile 

všechny recenze uživatele

Mňa to chytilo hneď od začiatku. Komentátorov by stačilo podľa mňa iba dvaja a s väčším prehľadom o daných autách , motoroch... Dráha, auta, vodiči boli super. ()

flyer.nick 

všechny recenze uživatele

Fajnová oddychovka, která má jen dvě slabiny, systém vyřazování, který nedává absolutně smysl a moderátory, kterých je tam snad víc než soutěžících a kteří nedokáží zavřít hubu. ()

Ondak 

všechny recenze uživatele

Obecně auta a automobilový sport mám rád, takže tato soutěž byla jasnou volbou. Jedná se o soutěž jako americký ninja, ale s autama. Škoda zvláštních komentátorů a malé inovace v překážkách. Ale opravdu jsem se pobavil. ()

Kosik8 

všechny recenze uživatele

Taková sranda s autama, pobaví, mě přesněji zabavilo při letu letadlem a svůj účel splnilo. Jako jednorázovečka super. ()

Reklama

Reklama