Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jsou takové dny, kdy má člověk pocit, že měl radši zůstat zalezlý doma a nikam nechodit, protože všechno, čeho se dotkne, skončí téměř katastrofou. Amber o tom ví své. Rozešla se s přítelem, práce jí nenaplňuje, ničím neinspiruje, a možná i o ni přijde. A další den se děje to samé, až zjistí, že se ocitla v jakési časové smyčce. Jak se z ní dostat ven? Musí začít zvažovat každý krok, který udělá a hodně se nad vším zamyslet, aby konala správně. (JOJ Cinema)

(více)

Recenze (3)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Tieto vracačky sa v čase vedia byť pekne otravné. Tuto čajka sa snaží dostať z časovej smyčky tým, že chce svoj deň prežiť správne. Žiaľ, to čo je správne, sama nevie. A tak sa to motá celý film až do záveru. Našťastie ma to až tak neotravovalo a je to príjemný podmaz. 1 z 5 ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Režisér C-vých filmov Peter Foldy vo svojom romantickom filme sa snažil veľmi jednoducho kombinovať základy klasického klišéovitého romantického príbehu s jedným prvkom, ktorý známe so sci-fi filmov (aj ten názov filmu je odkazom na názov iného filmu). Film je na hrane akceptovateľnosti a to vďaka za nie príliš dobrým hereckým výkonom, zlej réžii a scenáru. Za snahu jedna veľmi malá hviezdička. Osobné hodnotenie: 50% (*) ()

Reklama

Reklama