Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šílený vědec provádí nezákonné experimenty na "zločineckých myslích" zadržovaných zločinců na své soukromé lodi. (Oktavianus)

Recenze (3)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Dost krátký a strašně nevýrazný počin. Film ve kterým se provádějí pokusy. Kolikrát to tu bylo? Nespočetkrát a tak si tvůrci řekli "Uděláme to na lodi". Paráda, ale mě si to nezískalo. Strašně infanilní chování postav a debilně až haneběn zahrané postavy. Navíc celý se to děsně táhne. Ale tak budu hodný a dám stěží 2*. ()

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Řečeno slovy klasika: Tento film je především hloupý. A to tak hloupý, že i kdyby byl o polovinu chytřejší, pořád bude ještě dost hloupý. Postavy se hloupě chovají, neustále se naivně perou, míří na sebe pistolí, co pět minut, to dějový zvrat - zkraje mě tyhle nesmysly bavily, ale pak... no, pak už ne. Vizuálně navíc Torture Ship vypadá jako velmi špatně a extrémně levně udělaná televizní inscenace, čemuž odpovídají i herecké výkony (mimochodem do jednoho ošklivých, úplně všech) lidí, kteří pobíhají po place. Ano, slovo herců nepíšu schválně. Velmi, velmi slabé. ()

Reklama

kitano 

všechny recenze uživatele

Dalsi z pribehov ktore sa tocia okolo postavy vedca, ktory v mene pokroku prevadza neludske experimenty. Dosti strasny film, ktoreho pribeh je vystavany na nehorazne sprostych prvkoch a dejovych zvratoch a tym padom straca akukolvek serioznost a atmosferu. A tak jedine co stoji za to je jeden velmi podareny hudobny motiv, a dlzka filmu ktora zbytocne tu frasku nenatahuje. (1/10) ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama