Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sedmnáctiletý chlapec uteče z polepšovny, aby našel psího parťáka. Na cestě španělskou Kantábrií přitom obnoví svůj vztah s bráchou a babičkou. (Netflix)

Recenze (7)

Tejkina 

všechny recenze uživatele

Milý a inteligentní film, kde se střídá drama s komedií. Bylo to takové ze života a na nic si to nehrálo, asi proto se mi to tak líbilo :) ()

solisoli 

všechny recenze uživatele

Nemastný, neslaný príbeh o chlapcovi, ktorému brní v guliach a nevie sa rozhodnúť čo vlastne chce. Niekam len a za niekým uteká. Projekt plochý, beznádejne nezaujímavý s bečkovým obsadením po všetkých stránkach. Hlavne tá babička, keby ju nasadili do EU, všetci utečenci by pred ňou utekali, ako o život, naspäť domov. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Spanielska Kantabria ma viac fascinovalka nez cely pribeh, chlapec usiel z polepsovne a hlada psisko. Nic pre mna, skor to oslovi psickarov : 30 % ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

V tomto případě krásná španělská Kantábrie zvěčněná v některých kamerových záběrech, nezachrání neuvěřitelně pomalý a nezáživný příběh kluka, kterej je spíš na párfecek, než na slitování. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Chytrá a sladká rovnováha komedie a dramatu se silnými dialogy. Zralá práce, která ukazuje, že abychom vyhráli, je třeba se naučit jak prohrát. Krásný, inteligentní a exentrický film. Znalci Arévala možná čekali více. Vše je předvídatelné, ale osvěžujíce cynické. Je zde určitá poctivost , s jakou se řeší problémy. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama