Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sex, vražda a pomsta neboli nikdy zábavnejšie. Ned Ravine je policajt a neprekonateľný advokát v jednej osobe - v uliciach je množstvo zločincov, ktorých treba najprv chytiť a vzápätí ich obhájiť na súde. Ide totiž zväčša o obete spoločnosti a desivých drám z mladosti. Ned je natoľko pohltený svojou prácou, že nemá čas na svoju manželku Lanu, ktorá sa ho s milencovou pomocou rozhodne zabiť, aby po ňom mohla dediť. Rovnaký zámer má aj prepustený zločinec Max Shady, ktorý viní Neda z toho, že ho pred rokmi nedokázal obhájiť. Navyše má hrdina čo robiť, aby sa ubránil svojej zvodnej a bohatej klientke Lole, ktorá ho chce dostať do svojej postele. Pomáha mu síce milujúca sekretárka Laura, lenže tá má tiež dosť starostí vyrovnať sa s desivou spomienkou z minulosti... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (41)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Před dvaceti lety jsme se tomu v kině coby mladí usmrkanci smáli, až jsme si museli pindíky držet, aby jsme se nepočůrali. Včera jsem nad tím trochu kroutil hlavou. Jasně, pár vtípků a dementních nesmyslů je v pohodě, jako v každé, i nepovedené parodii, ale jinak mi to po většinu času připadlo až docela trapné. Nevím, možná to dělá ten věk, nebo fakt, že tehdy jsme většinu parodovaných filmů měli čerstvě nakoukané a ještě živě v paměti. Ale soulož v lednici pobaví vždycky. ()

Bluerider 

všechny recenze uživatele

Ne tak dobré jako starší Reinerova pocta filmům noir Mrtví muži nenosí skotskou sukni, ale i tak jsem se velmi dobře bavil. Zábava je pochopitelně lepší, pokud znáte filmy, které se zde parodují (erotické thrillery 90. let, Noci s nepřítelem, Mys hrůzy, ale třeba i Pojistka smrti). Velmi dobrý casting, především trojice hlavních ženských postav (manželka Kate Nelligan, sekretářka Sherilyn Fenn a femme fatale Sean Young) je úchvatná. ()

Reklama

Ravi 

všechny recenze uživatele

Některé scény mě dostaly do kolen, ale většinou je tahle parodie méně povedená, scénky přetažené do absurdity v negativním slova smyslu a dialogy mají údernost jako sinusoida. Jinak je to parodie na Základní instinkt, Úplné bezvětří a ještě několik podobných thrillerů. Zkrátka ode mě celkově pozitivních 50% = 2+/5 ()

Vlkodlak13 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že neznám původní filmy, které tento snímek paroduje, takže jsem to bral jako normální či samostatný film se solidním humorem. Nejvíc jsem se smál u scén, kdy měla na botách něco přilepeného - toaleťák, papír, plechovku atp.. Dost mě rozesmála i ta scéna s kouřem v tom nevětraném podniku, pořád jsem si říkal, aby to nebylo jen pár vteřin a nepůsobilo nepromyšleně, nakonec to povedeně protáhli. Sice tam byly i nevtipné scény, ale to mi nevadí, protože kvůli těm vtipným se na to rád podívám znovu. Příkladem ty nejlepší: policista blbec co nepozná, že mu žena zahýbá, hlučné holení, "co skutečná žena dokáže se sponkou", Laura versus Lola, cigareta v nose, "tichý" odchod milence, srážka s autobusem, polití vodou z kelímku, větrák v autě a následný účes, cesta dodávkou, nekonečný zásobník při střelbě ve vlaku a mnoho dalších. Hlavně nesmím opomenout i všudypřítomného trumpetistu. Taky mě překvapil ten závěr, který se zajímavě změnil na thriller. ----- Tento film rozhodně doporučuji. Pro ty co se rádi zasmějí nebo kouknou na své oblíbené snímky v novém světle je tento film jako dělaný. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama