Reklama

Reklama

Lumpíci

(seriál)
Animovaný / Komedie / Rodinný / Fantasy
USA, (1991–2002), 65 h 34 min (Minutáž: 22–66 min)

Scénář:

Jonathan Greenberg, Barbara Herndon, Richard Gitelson, Jill Gorey (více)

Hrají:

Elizabeth Daily, Kath Soucie, Melanie Chartoff, Cheryl Chase, Jack Riley, Michael Bell, Christine Cavanaugh, David Doyle, Tara Strong, Tress MacNeille (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(160)

Obsahy(1)

Zajímá vás, jak vypadá běžný svět z pohledu batolat? Tento seriál vtipně vypráví o každodenních zážitcích a vzájemných vztazích v rodině. (MishalaMtG)

Recenze (20)

ARI50 

všechny recenze uživatele

Možná lepší obraz či tvorba a hned by z toho mohla být skvěla děcko dospěla show, takhle je to fakt asi jen pro mrňata. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Svojho času ma to chytilo, fičal som na tom a neskôr som prešiel na Triedu číslo 402, ktorá sa mi na toto podobala a aj sa mi viac páčila. Postavičky z tohto mi totiž veľmi pripomínajú aj dnes tie z toho druhého seriálu. Seriál o batoľatách z 90. rokov bol svojský a občas veľmi zábavný. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Člověk prochází starší animáky a zjišťuje jak moc SuperMax chybí. Lumpíci byli jednou z těch lepších pohádek, co se vysílaly. Všechny díly jsem určitě neviděl, ale vždy mě to zaručeně na 30 minut zabavilo. Nemusel jsem být ani dítě. ()

gjjm 

všechny recenze uživatele

Jo, konečně jsem to našel. Naprosto geniální seriál, úžasná animace, zajímavý styl kresby i humoru - kupodivu vůbec ne infantilní. Asi vám teď budu připadat jako magor, ale na tohle jsem se za starých zlatých časů Supermaxu těšil nejvíc :) ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Asi už jsem byl na to trochu starý. Ale tento seriál mě nikdy neoslovil... Jeden z těch slabších supermaxových seriálů... ()

Reklama

Reklama