Série(4) / Epizody(28)

Komediální drama z prostředí smyšleného britského města Hawley sleduje život Vinnieho O'Neilla (Joseph Gilgun) a jeho přátel, kteří tropí různorodé nekalosti, časem však někteří z nich začnou pomýšlet o životě za městečkem. (Michalek)

Videa (1)

Trailer

grogodil

všechny recenze uživatele

Nič proti Ritchieho Gentlemanom, stále ide o parádnu štýlovú gangsterku. Len to prostredie sa trošku zmenilo a už sa hrala vyššia liga. Aj filmárska, aj dejová. A tie postavičky malých zlodejíčkov, skrachovancov a takých tých lúzrov so srdiečkom z okraju spoločnosti, ktorí sa pretlkajú životom, idúc z jedného prieseru do druhého, tie už v sofistikovanejšej vyššej spoločnosti Gentlemanov chýbali. A Brassic je v tom prostredí špinavých cigánskych karavanov uprostred škótskeho prdelákova ako doma... Tych 40 jednoduchých minut na epizódu, to je tak akurát na dalšiu prácičku tejto, nie práve najbystrejšej skvadry, poskladanej z viac, či menej absurdných fiúrok, na čele so sympošom Gilgunom. Ten síce od čias Misfits hrá neustale toho istého zmetka, ale v tejto polohe ho máme asi aj tak väčšina z nás najradšej a ja ani nechcem, aby z tejto škatulky vyliezal. Pre fandov subžánru takej tej svižnej ritchieovskej gangsterky asi stávka na istotu a ja si veru nevybavím, že by ma na poli hraných komediálnych seriálov v bedni niečo takto pobavilo tento rok. ()

Hoffmanos

všechny recenze uživatele

Kvalitní britský vidlácký humor. Už dlouho jsem se tak dobře nezasmál, jako u epizody s vykrádačkou v pěstírně. Děkuji janeyfl za titulky. ()

• Když Vinnie (Joe Gilgun) a Erin (Michelle Keegan) hledají Tylera (Jude Riordan), hraje v pozadí skladba A Pain That I'm Used To (2005) od britské hudební kapely Depeche Mode z jejich jedenáctého studiového alba „Playing The Angel“ vydaného v roce 2005. (Trajektt)