Reklama

Reklama

Série(5) / Epizody(37)

Obsahy(1)

Komediální drama z prostředí smyšleného britského města Hawley sleduje život Vinnieho O'Neilla (Joseph Gilgun) a jeho přátel, kteří tropí různorodé nekalosti, časem však někteří z nich začnou pomýšlet o životě za městečkem. (Michalek)

Recenze (5)

grogodil 

všechny recenze uživatele

Nič proti Ritchieho Gentlemanom, stále ide o parádnu štýlovú gangsterku. Len to prostredie sa trošku zmenilo a už sa hrala vyššia liga. Aj filmárska, aj dejová. A tie postavičky malých zlodejíčkov, skrachovancov a takých tých lúzrov so srdiečkom z okraju spoločnosti, ktorí sa pretlkajú životom, idúc z jedného prieseru do druhého, tie už v sofistikovanejšej vyššej spoločnosti Gentlemanov chýbali. A Brassic je v tom prostredí špinavých cigánskych karavanov uprostred škótskeho prdelákova ako doma... Tych 40 jednoduchých minut na epizódu, to je tak akurát na dalšiu prácičku tejto, nie práve najbystrejšej skvadry, poskladanej z viac, či menej absurdných fiúrok, na čele so sympošom Gilgunom. Ten síce od čias Misfits hrá neustale toho istého zmetka, ale v tejto polohe ho máme asi aj tak väčšina z nás najradšej a ja ani nechcem, aby z tejto škatulky vyliezal. Pre fandov subžánru takej tej svižnej ritchieovskej gangsterky asi stávka na istotu a ja si veru nevybavím, že by ma na poli hraných komediálnych seriálov v bedni niečo takto pobavilo tento rok. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vždycky když narazím Josepha Gilguna, cítím ve svých starých kostech že mě nezklame. Od Mistfitsu, přes Preachera až po tenhle na první pohled nenápadný seriál. Ale to je jen chyba lávky! Má to totiž vše, co mám tak rád. Bizarní osazenstvo, chytré napsaný, lidský příběh a hlavně komediální situace, které nejsou vynucené, ale pozvolna vyplavou na povrch. Takže ano, já říkám třikrát ano a vřele doporučuju všem, co ještě neviděli. ()

Hoffmanos 

všechny recenze uživatele

Kvalitní britský vidlácký humor. Už dlouho jsem se tak dobře nezasmál, jako u epizody s vykrádačkou v pěstírně. Děkuji janeyfl za titulky. ()

Reklama

Reklama