Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ovdovělý, světově proslulý neurochirurg Michael Hfuhruhurr (Steve Martin) je vlákán do manželství bez lásky s Dolores Benedictovou (Kathleen Turner), kterou zajímají pouze jeho peníze. Během cesty do Vídně na lékařskou konferenci se zamiluje do mozku naloženého v líhu a také se zaplete do vražd, které na svědomí tzv. Výtahový vrah. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (57)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Steven Martin není můj oblíbenec a tímto filmem si moc nepomohl. Jedině co mě rozesmála byla žena s trošku zvláštním hlasem. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Totální komediální nářez. Steve Martin je tu k nezastavení a geniálních gagů a hlášek tu je nespočet. Fakt ironie největšího stupně. Psát něco víc je zbytečné, prostě si to teď hned jděte všichni pustit. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Pribeh je takova variace na klasicky vztahovy drama kde je jeden chlap a dve zensky, jenze jelikoz je druha zenska jen mozek, dava to radne uchylnou a zabavnou komedii. Nejvetsi podil ale na tom maj hlavni predstavitele. Turner je dokonala mrcha a pak tu je genialni Martin, vetsinu casu pobihajici s vyrazem naprostyho silence. Film ma sice i hluchy mista, ale proste tu je dost vtipu, sem tam naka uchylarna a slusne napinavy finale a hlavne silenec Martin, takze to da solidni komedii. ()

movie 

všechny recenze uživatele

Trošku hodně divný film, který z řady pěkných komedií Steva Martina vyčnívá jak penis Rocca Siffrediho v řadě impotentních důchodcůNicméně to odhalení „výtahového vraha“ je docela vtipné. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Hehe, "...v nemoci a zdraví, dokud nás smrt nerozdělí!" Nejlépe manželova, ale kdoví, že... ;o] . . . Byť obsahem extravagantní, formou ryze rutinní hollywoodská >bi-fi< , místy velmi zábavná, provokativní a na svou dobu i docela sexuelně nekorektní, místy však ve vší bizarnosti nedotažená i trošku nudná. D.m.s.n. prostě ryzí průměrná hw taškařice, kterou zachraňuje hlavně tehdy vskutku krásná >žena vamp< K.T. - - - P.S. Pro našince u obrazovky tedy ke sledování ovšem tradičně zpackaná ořezem obrazu a docela nesnesitelným typickým televizáckým dabingem. Možná, možná(!) by u mě filmek v rámci žánru ve své ulítlosti zasloužil i čtyři hvězdičky, tak snad někdy na dvd tak >jak se patří< ... - - - - - (Poprvé viděno 18.11.2011 na noční >nova biznema< , hodnocení 335., komentář zde jako pětadvacátý - 18.11.2011) ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Bohužel se nejedná o žádnou skvělou komedii. Většina vtípků je založená na demnci celýho filmovýho obyvatelstva. Některý scénky jsou sice podařený, ale mockrát sem se nezasmál, protože to je podaný tak trošku chladněl, je to spíš tak na zvednutí nálady, na zabavení než na zasmání, takže žádnou plejádu vtipnejch scének rozhodně nečekejte, i když abych filmu nekřivdil, tak musim uznat, že pár scén je skoro geniálních a musí se nechat, že Steve Martin je tady fakt dobrej a Kathleen Turner sand ještě lepší ()

choze 

všechny recenze uživatele

"NEMůŽU ŠOUSTAT GORILU." Pro mě kdysi kultovní, dnes jen zdařilá martinovka odkazující na klasické horory. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

No jo, klasická Martinovka. Tentokrát okořeněná prvky sci-fi... No, alespoň něco originálního. A taky jsem se párkrát nasmál. Tak jo, průměr. ()

Radko 

všechny recenze uživatele

"Mozgy ma fascinujú, lebo majú podobne slizkú a mazľavú hmotu ako červy." Uletená komédia, pri ktorej som si uvedomil, ako vnútorné naladenie formuje tvár. Steve Martin dneška je ulízaný trapák s tvárou slizoidného komika reprezentujúceho oficiálnu líniu humoru. Začiatkom 80. rokov to ale bol normálne sympatický ďábel - prístupný takýmto gejzírom šibnuto odvalených a zároveň inteligenciu neurážajúcich gagov. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Veľmi vydarená komédia, ktorú som vo svojom detstve miloval so slovenským dabingom. Aj keď Steve Martin nieje môj obľúbenec, dokonca by som mohol napísať, že ho nemusím vôbec, tak tu sa zhostil svojej vtipnej role veľmi obdivuhodne. V iných komédiách ho nemám rád, lebo na mňa pôsobí, akoby často preháňal, alebo sa na silu snažil byť vtipný. Tento snímok má veľmi originálny nápad a potenciál bol využitý skoro na plno. Navyše hlavnou ženskou postavou je moja obľúbená Kathleen Turner, ktorá výborne hrá a tiež sekunduje Martinovi. Snímka je plná na prasknutie vydarených vtipov a gagov a rozhodne patrí do kategórie tých najvtipnejších komédií 80.tych rokov. Neviem ako ju prijme dnešný náročný divák, ale my pamätníci na ňu nedáme dopustiť. ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Hodně ujetá a hodně vtipná komedie. Martin měl komediálního talentu a smyslu pro výběr dobrých scénářů opravdu hodně, nevím, čí mozek mu voperovali koncem devadesátých let!.... "Jedinou smrt, kterou doktoři uznávají je ta způsobená jejich vlastní neschopností." ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Ta má tak sexy zadek, že bych na něm i poobědval. Další důvod, proč mi chybí 80. léta. Takovou psycho šílenost jsem už dlouho neviděla. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Nepříliš nápaditý příběh plný nápaditých fórků, narážek a odkazů. A skvělý Steve Martin, který jimi proplouvá s přehledem a schopností vytůrovat každý z nich na maximum... takže mu můžete odpustít všechny nedostatky a prostě se pobavit. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Maximálně střelená a chvílemi hodně vtipná komedie. To byly ještě časy kdy se Steveu Martinovi dařilo točit kvalitní filmy. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: MARKÍZA = 31.12.2000, réžia českého znenia (Markíza 2000) = PETR POSPÍCHAL (14.1.2013) ()

Související novinky

Zemřel herec a režisér Carl Reiner

Zemřel herec a režisér Carl Reiner

30.06.2020

V požehnaném věku osmadevadesáti let opustil filmový svět americký herec, režisér a scénárista Carl Reiner. Zemřel z přirozených příčin v noci z pondělí na úterý ve svém domě v Beverly Hills, jak… (více)

Reklama

Reklama