Reklama

Reklama

Enter-Exit

(studentský film)
Krátkometrážní / Drama / Romantický
Česko, 2019, 30 min

Recenze (5)

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Říkat, že coming out je klišé, už je samo o sobě klišé. Já si myslím, že studentský film je právě vhodná chvíle, kdy se s takovým tématem vypořádat. Je to přesně ten mix známého a otevřeného interpretaci, na čem může student dokázat schopnosti. Tady to bylo ok, možná trochu prostřih? Jinak u tohohle filmu mi přišly legrační ty cudné "jedna bradavka povolená" sexuální scény - když sex tvoří tak důležitou součást děje, chtělo by to s ním pracovat trochu dynamicky, nebo najít v případě neochoty jiné řešení. Je rok 2020 přece jenom, dneska se to dá nějak řešit. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, pro mne to byl jen další coming out mladého homosexuála. Jde na tohle téma ještě říci něco nového? ()

petrsv 

všechny recenze uživatele

Dobře natočené i zahrané, kamera taky v pohodě, ale samotný příběh už je poněkud ohraný. Opět gay, který si až v dospělosti uvědomí, že ho přitahují kluci, nebo možná i holky. Pravda, trochu to zapadá do módy bisexuality mileniálů. Na naše poměry zdařilé, ale mám z toho dojem, že tvůrci nemají moc přehled o takových filmech za hranicema ČR. ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Kvalitní český film na téma, které mě nikdy neomrzí. Já jsem tam nikde neviděl scénu, že ..."tak, teď je mi dvaatřicet let a zrovna jsem s uvědomil, že jsem gay". Do člověka nevidíme a každý to v sobě dusí jinak dlouhou dobu. Někdo den a jiný až do smrti. A kdy s tím vyjde lidská bytost ven, kdy najde tu sílu, odvadu, je jen na ní. Mě film bavil, snad jen, vždy nebylo dobře rozumět, co postavy říkají (teď nemám na mysli ty anglické pasáže) ... 7979 ()

PoprockCZ 

všechny recenze uživatele

Scénář dobře propracovaný, i malé detaily do sebe zapadají. Kamera místy trošku mimo a na můj vkus nešťastná volba hl. herečky, která diváku ihned evokuje svou postavu ze seriálu Most, což vzhledem k obsahu filmu může působit jako zavádějící. Nicméně celkový dojem z filmu je na studentský počin dobrý. ()

Reklama

Reklama