Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mentálně postižený otec, kterému odebrali dceru, musí prokázat svoji nevinu. Sedí totiž ve vězení za smrt velitelova dítěte. (Netflix)

Videa (4)

Trailer 4

Recenze (59)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Aj dobrý človek sa môže dosať do basy a zaostalý jedinec môže mať väčšie srdce než všetci okolo neho. Film, ktorý právom niektorí prirovnávajú k Zelenej míli, ale pri všetkej úcte je o jeden malý stupeň nižšie. Dobrá hudba vzbudzovala v tomto snímku emócie a donúti zamyslieť sa nad justíciou aj silným zástancom trestu smrti. A prekvapenia vo filme? Tie sú vždy viac než vítané. ()

deizolator 

všechny recenze uživatele

Dojemný příběh o vztahu mentálně retardovaného otce a jeho dcery. A taky o nespravedlnosti. Zásadní snímek pro mě, jako tátu malé holčičky.. Díky tomu filmu jsem začal být víc dítětem. Když jsem s ní, užívám si každý moment, protože člověk nikdy neví.. Pro mě i velice sympatické obsazení a herecké výkony! ()

Reklama

Tipko 

všechny recenze uživatele

Hoci sa nestotožňujem s tureckou kultúrou, tento film však u mňa zabodoval. Obsahuje fascinujúco dobre vykreslenú citovú drámu medzi postihnutým otcom a jeho milujúcou dcérou. Myslím, že aj USA a západ sa má čo učiť. Kamera, herecké obsadenie a zahriatie, napínavý dej od začiatku, až do konca, réžia, hudba, scenár, a ten parádny záver, proste super. Film zároveň aj motivuje, aby rodičia milovali svoje deti a zasa deti mali radi svojich rodičov, hoc sú, akí sú...Odporúčam rodinným fandom. ()

Happens 

všechny recenze uživatele

Smutný, hodně smutný snímek, který je plný tragických událostí, jedna po druhé, v těch nejcitlivějších místech společnost, děti, postižení, staří a nevinní trestaní neprávem, a to ještě všechno dohromady. Místy trochu lacinější nával sentimentality, ale stále se drží v uctivé vzdálenosti od kýče. Film v epické rovině má náboj a celkově má konzistenci, takže divák místy zapláče, místy zasměje, ale hlavně u srdce po těch ranách osudu film i zahřeje. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Aj napriek vysokému hodnoteniu som mal pred začiatkom určité pochybnosti, čakal som, že pôjde o jednoduchý príbeh so silným citovým vydieraním diváka a rozhodol som sa, že len tak na to neskočím a aby ma to dojalo, tak to musí byť fakt silné. Dej sa odvíjal podľa očakávanej šablóny s pár ťažko uveriteľnými situáciami - odsúdenie mentálne zaostalého na trest smrti (kde bol advokát? bol tam vôbec nejaký?), správanie spoluväzňov a riaditeľa väznice (aspoň že na začiatku bola bitka, inak by to ani nevyzeralo ako väzenie, ale piknik partičky kámošov), ale ako sa blížilo finále, začali mi oči slziť čoraz viac a absolútne ma prekvapil záver, ktorý som, vďaka svojmu podceneniu autorov, vôbec nečakal. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama