Reklama

Reklama

Kancelářská krysa

(seriál)
  • USA The Drew Carey Show
USA, (1995–2004), 85 h 41 min (Minutáž: 21–23 min)

Hrají:

Drew Carey, Diedrich Bader, Kathy Kinney, Ryan Stiles, Craig Ferguson, Christa Miller, John Carroll Lynch, Robert Torti, Kevin Pollak, Bill Cobbs (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(233)

Obsahy(1)

Drew Carey pracuje v personálním oddělení velkého obchodního domu. Poslední dobou si začíná uvědomovat, že je smolař, jelikož se mu v práci neustále dějí divné věci... (oficiální text distributora)

Recenze (18)

TrokUruk 

všechny recenze uživatele

Vcelku dobrý sitcom na odreagování. V tomto seriálu se spousta kvalitních a vtipných gagů střídá s minuty vcelku nezáživného děje, ale je to asi jako u každého seriálu...některý síl je vyloženě povedený a některý jsem vypnul po prvních deseti minutách. Akorát ten český dabing mě trochu zklamal. Prvních pár dílů jsem viděl v originálním znění a prostě mi tam čeština nesedí. ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Kvůli starým známým, sofistikovaně vtipným chlapcům z Whose line, jsem ochotna přimhouřit oči na odřené 4*, protože jejich rozkošně ujetý smysl pro humor se naštěstí nezapře ani v tomhle příjemně koukatelném sitcomu... [dabing je sice "hlasově" velmi povedený, ale to nic nemění na faktu, že zkazí snad až zbytečně moc "interních" legrácek - škoda, dalo by se lépe - ale i tak vřelý dík za uvedení u nás v TV] ()

Reklama

Gulde 

všechny recenze uživatele

Dost chabý sitcom, sice se čas od času něčemu zasměji, ale krom hlavní postavy působí všichni poněkud trapně, spíše než vtipně. Na druhou stranu nemohu posoudit, jak moc velký vliv na to má český dabing, který se dle mého, snad opět krom hlavní postavy, nepříliš povedl. Pozdější série už jsou naštěstí i docela koukatelné, ale stejně pořád žádný zázrak. ()

JaguarN 

všechny recenze uživatele

Docela slušný sitcom, i když poměrně nevyrovnaný - některé epizody jsou výborné, jiné o poznání slabší. Opravdu je to spíše Drew Carrey Show než klasický sitcom, protože všechny další postavy jsou víceméně jen nahrávači. Snad jenom Mimi dostává určitý, byť omezený, prostor. Celkově to vidím po prvních třiadvaceti epizodách na 50%. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Docela povedená "SITCOM", narážky na sex v tomto podání ještě ujdou a mají svou přijatelnou hranici..Koketa Mimi je pak neuvěřitelná sexbomba že ale navíc i zatraceně vtipná:-)? Občas když je čas, tak se podívám a zasměju se ale zas to vyloženě nevyhledávám.. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

  • Malé cameo si v seriáli zahral aj Dave Mustaine, líder kapely Megadeth. (surfound)

Reklama

Reklama