Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Během Dynastie Korjo se taoisté pokoušejí vzít tajuplný meč. V současnosti se na Zemi objevují mimozemšťané. Brzy se objeví časoprostorové dveře mezi pozdním obdobím Dynastie Korjo a současností. Díky tomu dochází k vývoji velmi chaotických událostí. (mikki089)

Recenze (22)

MichelSmith 

všechny recenze uživatele

Downom syndrom miešaný s turetovým,postavy na metrosexuálne výjimky nadržaný retardovaný potentný dedkovia v domovoch,ktorý nevedia či sú zrovna na záchode ejakulujú serú majú stužkovú,alebo idú autobusom do kúpelov no plný vitality,lebo v noci si to užijú zo setričkami vo vani,skrátka trochu retro erotickej talianskej komedie a korejského herectva,postupom som už ani nečítal titulky a dostal sa do extázy bol jeden z nich,druhú polovicu pozeral na šporič obrazovky a ked som sa zobudil pri susedských prípadoch ma napadlo no ale ten koniec s tou sestričkou dobrý! No drúhu polovicu som dal opakovane a nelutujem! ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Zajímavý film, který na první pohled působí jako zmatený bizár, ale na druhou stranu to celou dobu drží pohromadě a funguje. Když už to začne dávát smysl...já měla na začátku problém s tou myšlenkou umisťování vězňů a na to navázaných "pět minut"...tak se to ukáže jako vážně promyšlený film, který má: a) hlavu a patu b) napínavý děj, fakt se tam celou dobu něco děje a to je na danou stopáž hodně dobrý c) sympatické postavy, které jsou skvěle zahrané d) skvěle zkombinované žánry, kde když se (navíc) střetne přítomnost s minulostí (nebo přítomnost s budoucnosti? Ha!), tak tam to sci-fi a fantasy prostě spolu funguje e) jenom ten konec zamrzí, protože přestože ta poslední scéna byla asi každému jasná, ale aby bylo to dostatečně epický, musela tam být (nebo pro ty pomalejší), protože tenhle film je vzorový příklad toho, jak se mají dělat cliffhangery, jelikož to bylo utnuté právě v ten nejlepší možný moment f) už aby tady byl druhý díl, čekám to velký.      Byl to vážně skvělý film, který byl především fajn zábava, správně akční, správně v rámci postav. Jo, moc fajn :) ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Korejské sci-fi, prolínání se středověké minulosti s moderní současností, mimozemšťané na Zemi... tak to mi znělo hodně lákavě. Ale spíš mě měla v anotaci varovat ona zmínka o "velmi chaotických událostech". Tohle opravdu není tradiční sci-fi na jakou je našinec zvyklý, tohle je popkulturní asijské pseudo sci-fi, které bych já osobně oškatulkoval spíš jako bizarní fantasmagorii a trapnou šaškárnu. A dřevorubec by se to nezdráhal označit jako totální debilitu, nevstřebatelnou, nekoukatelnou. Moje trefa naprosto vedle, film vhodný pouze pro fandy a "znalce" tohohle podivného subžánru, nikoliv pro tradiční "středoproudové" scifisty. ()

Adramelech 

všechny recenze uživatele

Úžasný guláš: mimozemšťané, čarodějové, asijská bojová umění, cestování v čase plus roztomilá korejská holčička. Podezřívám scénáristu, že při psaní kouřil opium, jelikož celé to má tak trochu psychedelický šmrnc. Ale výsledek je dobrý. Plno akčních scén, pěkné efekty, dobře se na to kouká. Oddechový film jak vyšitý. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Strasny bizar...tak dokruteny scenar a casove suvislosti sa nevidia tak casto, hoci sem-tam si na temy prelinania casov korejci ulietavaju. Napriek tomu, ze je to straaaaasne dlhe, stale sa nieco deje. Napadite vtipky, ci niektore charaktery obcas pobavili, zvysne uz boli tradicne trapne. Slaby priemer. Europsky divak sa vo vacsine zadiva, v uvodnych minutach mu padne sanka a tak-nejak to i dopozera. :) Na vlastne riziko. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (1)

  • Prvá aj druhá časť (2023) boli natočené spolu v priebehu trinástich mesiacov. (Ingtar2)

Reklama

Reklama