Reklama

Reklama

Psanci: Krvavá mise

  • Jižní Korea Beomjoidosi 2 (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Uběhly 4 roky od toho, co detektiv Suk-do Ma (Dong-seok Ma) porazil Chena Janga a jeho gang. Nyní Suk-do a jeho tým dostali nový úkol – přivést podezřelého, který uprchl do Vietnamu, zpět do Jižní Koreje. (mikki089)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (33)

raimi 

všechny recenze uživatele

Ma Dong-seok je Bud Spencer moderní korejské akční kinematografie. I když jsem si říkal, že nám od minula nějak zpuchl a zestárnul, tak jakmile začne těma svýma lopatama propleskávat různý hejsky, je zas veselo. Na pořádný grázly (a že je Korejci umí fest) zatne pěsti a pořádně přitvrdí, až už připomíná parní válec kombinovanej s bucharem. Výborná akční zábava s perfektním humorem ("Dej mi svoje klíčky, líbí se mi tenhle typ auta, USB." "Je to SUV...." :-)) ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Úplně stejná šablona jako jednička, mohl bych opsat svůj komentář k ní. Kombinace infantilně komediální gangsterky s postavami šaškujících trapáků, a drsné krvavé gangsterky s postavami psychopatických bijců a vrahounů. Sekáčky, sekery, nože, spousta krve a čvachtavých zvuků, to vše v konfrontaci s "humornými" postavami pro náctiletá děcka. Nějak mi tahle kombinace nesedí. Tři hvězdy můžou být spokojené i zklamané, ty moje jsou rozhodně zklamané. ()

Reklama

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Zábavné, ale potom už nudné, protože to není ani moc temné a není zde prostor pro to abych se bál o hlavní charaktery. Audiovizuál bomba, typické u Korejců, bitky tvrdý... nevim, opakoval bych se. Takovej ten typ filmu, kterej kdyby nevznikl, tak bych ani neměl pocit že by nějak chyběl. Průměr, není zde žádná scéna která by fakt vyčnívala nad podobnými filmy. ()

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Ma Dong-seok opět vyráží do akce. Nejdřív trochu proškolí policajty ve Vietnamu a pak už to rozehraje na svém písečku. Tentokrát mu do klína padne případ týkající se únosů a vražd korejských turistů v jihovýchodní Asii. Přijde mi to hodně podobné prvnímu dílu. Drží se to stejného schématu a i úrovně. Ma Dong-seok opět bitkaří, kde se dá, používá nezvyklé metody výslechu a nebere si servítky. Je tam opět pár vtipných scén, kde jsem se i zasmála. Jen, co oproti prvnímu dílu decánko pokulhává, je hlavní záporák. Né že by mu to s nožem nebo sekáčkem šlo špatně, ale nemá Yoon Kye-sangovo charisma. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Přímočařejší a možná i svižnější, oproti prvnímu dílu ale určitě ne lepší. Bitky jsou stále fajn, ale nikdy nepřijde žádný wow moment nebo vyloženě kulervoucí akční scéna, která by film posunula výš než je lepší průměr. Stále povedená akční kriminálka, kterou dost pozvedává, korejský Bud Spencer, Dong-seok Ma. ()

Galerie (64)

Reklama

Reklama