Reklama

Reklama

Psanci: Krvavá mise

  • Jižní Korea Beomjoidosi 2 (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Uběhly 4 roky od toho, co detektiv Suk-do Ma (Dong-seok Ma) porazil Chena Janga a jeho gang. Nyní Suk-do a jeho tým dostali nový úkol – přivést podezřelého, který uprchl do Vietnamu, zpět do Jižní Koreje. (mikki089)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (33)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Typická dvojka. Všetkého je viac ako minule, ale funguje to horšie. Ešte bitky sú ok (akurát sú zase zbytočne brutálne, čo ku komediálnemu ladeniu filmu nesedí) a finále v autobuse je lahôdka, ale vôbec na mňa tentoraz nefungovala komediálna stránka a pousmial som sa možno tak dvakrát. Dong-seok Ma je proste buldozér a po každej jeho rane záporák odletí tak ďaleko, že ho už nikto nikdy neuvidí. Ale až na finále po choreografickej stránke nič extra nepredvedie. Len fackuje jak Reno vo Wasabi. Záporák je strašne namachrovaný, ale po hereckej stránke je nevýrazný, takže žiadny strach z neho nešiel. Posledná tretina mi už pripadala strašne naťahovaná, ale finále to nakoniec zachránilo. Takže celkovo len ok jednohubka, ktorú si rozhodne druhýkrát nepustím. 5/10. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Sequel povedeného Outlaws je nadupaná Akční jízda z Jížní Koree. Ma Dong-seok jakožto Beast Cop je zpět a tentokrát ve Vietnamu, kde řádí šílený Son seok-Koo, který unáší a vraždí turisty. Film má opět výborný vizuál, skvělá kamera, prachy na tom jdou vidět, herci hrají skvěle, akce je parádní a o napětí taktéž není nouze. Ma Dong- seok je docela variace na Buda Spencera, jednou ranou odstřeluje všechny nepřátelé na metry daleko a vypadá to skvěle. Potěšil mě záporák, to je ultra zákeřná slizká nemilosrdná svině, který nožem párá a řeže absolutně všechny, kteří mu příjdou pod ruku, rozhodně se jedná o Villaina, který tahá celý film. Film má výborné tempo, je tu slušná nálož akčních scén- skvělá choreografie i kamera, dostatek násilí - byť krve mohlo být ještě více na můj vkus, ale nevadí. Humorné vložky mě příliš nestrhly, korejský humor není moc má parketa, ale některé diváky to potěšit může. Příběh je i na poměry akčního žánru dostatečně poutavý a zajímavý a celé to směřuje do slibného finále v autobuse ( Zdravím Nobody), kde je sakra velmi satisfakční fight dvou úhlavních rivalů. Letos tuším z JK nebyl větší akční nářez, takže ikdyž je to pocitově spíše na 4, mile rád nadhodnotím, takových kvalitních kousků zkrátka není nikdy dost. Hodné i opáčka.  Na to jak mě zklamala korejská čarodějka, tak tohle se ukázalo jako jasný vítěz. Tyhle realistické a drsné řežby cops vs gangsters jdou Korei zkrátka nejlépe. Příběh 4/5. Akce 5/5, Humor 3/5, Násilí 1´4/5, Zábavnost 5/5 Hudba 4/5, Vizuál 5/5, Atmosféra 4/5, Napětí 4/5, Emoce 4/5, Herci 4/5. ()

Reklama

raimi 

všechny recenze uživatele

Ma Dong-seok je Bud Spencer moderní korejské akční kinematografie. I když jsem si říkal, že nám od minula nějak zpuchl a zestárnul, tak jakmile začne těma svýma lopatama propleskávat různý hejsky, je zas veselo. Na pořádný grázly (a že je Korejci umí fest) zatne pěsti a pořádně přitvrdí, až už připomíná parní válec kombinovanej s bucharem. Výborná akční zábava s perfektním humorem ("Dej mi svoje klíčky, líbí se mi tenhle typ auta, USB." "Je to SUV...." :-)) ()

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Ma Dong-seok opět vyráží do akce. Nejdřív trochu proškolí policajty ve Vietnamu a pak už to rozehraje na svém písečku. Tentokrát mu do klína padne případ týkající se únosů a vražd korejských turistů v jihovýchodní Asii. Přijde mi to hodně podobné prvnímu dílu. Drží se to stejného schématu a i úrovně. Ma Dong-seok opět bitkaří, kde se dá, používá nezvyklé metody výslechu a nebere si servítky. Je tam opět pár vtipných scén, kde jsem se i zasmála. Jen, co oproti prvnímu dílu decánko pokulhává, je hlavní záporák. Né že by mu to s nožem nebo sekáčkem šlo špatně, ale nemá Yoon Kye-sangovo charisma. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Úplně stejná šablona jako jednička, mohl bych opsat svůj komentář k ní. Kombinace infantilně komediální gangsterky s postavami šaškujících trapáků, a drsné krvavé gangsterky s postavami psychopatických bijců a vrahounů. Sekáčky, sekery, nože, spousta krve a čvachtavých zvuků, to vše v konfrontaci s "humornými" postavami pro náctiletá děcka. Nějak mi tahle kombinace nesedí. Tři hvězdy můžou být spokojené i zklamané, ty moje jsou rozhodně zklamané. ()

Galerie (64)

Reklama

Reklama