Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ely a Mark Braxtonovi, bratři z dobytčího ranče v Kalifornii, měli k prostředí rodea vždycky velmi blízko. Už jejich otec jezdil na býcích. A Ely se mu chce za každou cenu vyrovnat. Ani po těžkém zranění, které si vyžádalo šestiměsíční rekonvalescenci, se nechce života v sedle vzdát. Mark má svého bratra příliš rád, než aby mu v naplňování jeho životní vášně nějak bránil. Slíbí si tedy alespoň, že bude na mladšího sourozence dohlížet. Přes nevoli celé rodiny se spolu odeberou na celostátní turné. Ely se z něj vrátí jako vítěz. I přes všechny úspěchy ale stačí jeden ženský úsměv a cesty nerozlučných bratří se rozcházejí. Ely začíná riskovat a z jeho života se stává jeden velký hazard. Svět rodea totiž nezná slitování... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (1)

plechulka 

všechny recenze uživatele

Vcelku koukatelná balada ze života profesionálů okolo rodea v současnosti. Kiefer zde - oproti většině filmů, které jsem s ním viděla - hraje toho "hodnějšího" a klidnějšího ze dvou bratrů, kteří vyrůstají na ranči a oba poznamenal časný odchod otce, který byl rovněž profesionálním jezdcem na divokých býcích. Na celém filmu není nic moc objevného ani nečekaného, ale propršené odpoledne mu můžete bez obav věnovat. Pouze by mne zajímalo, proč se češtině film jmenuje OHNIVÝ KRUH? ()

Související novinky

Zemřel dokumentarista James Redford

Zemřel dokumentarista James Redford

20.10.2020

Ze zahraničí dnes ráno dorazila smutná zpráva o úmrtí amerického režiséra, scenáristy, producenta dokumentárních filmů a ekologického aktivisty Jamese Redforda. Informaci prostřednictvím svého… (více)

Reklama

Reklama