Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Za nadvlády Impéria sa Obi-Wan Kenobi vydáva na kľúčovú misiu. (Disney+)

Recenze (462)

Filmpress.sk (Martin Černický)

"Seriálová udalosť sezóny sa teda, bohužiaľ, nekoná, a niektorým priaznivcom už navyše očividne dochádza trpezlivosť s prístupom, ktorý Disney razí v rámci tejto ikonickej značky. A hoci sú celkovo mimoriadne kritickí, v tomto prípade nie sú až tak ďaleko od pravdy. Jedna z najobľúbenejších postáv…" více

Seznamzpravy.cz (Daniel Zeman)

"Chyba lávky, tady se žádná quality TV nekoná. Obi-Wan Kenobi ze všeho nejvíc připomíná seriálovou Hvězdnou bránu – ambice možná nechyběly, co však chybělo, byli talentovaní tvůrci. Disney jakoby se po všech neúspěších bál jakkoliv zaexperimentovat a přinést jen trochu odlišné dílo než jen sterilní…" více

Související novinky

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

05.11.2023

V současné době hraje u studia Disney prim spíše seriálová odnož Star Wars. Poslední celovečerní film jsme v kinech viděli téměř před čtyřmi lety, od té doby jsme však dostali seriály Ahsoka, Andor,… (více)

Jak se Ahsoka vyhnula problémům s Volume?

Jak se Ahsoka vyhnula problémům s Volume?

27.08.2023

Jedním z důvodů, proč se vůbec povedl vznik seriálu Mandalorian, byl tehdejší technologický průlom zvaný StageCraft, jenž byl od té doby použit v řadě dalších filmových i seriálových produkcích. V… (více)

Kevin Costner kraluje televizním ratingům

Kevin Costner kraluje televizním ratingům

19.11.2022

Rod draka? Obi-Wan Kenobi? Nebo snad Pán prstenů? Kdepak. O největší americkou televizní premiéru letošního roku se nakonec postaral Kevin Costner a seriál Yellowstone scenáristy a showrunnera… (více)

Reklama

Reklama