Reklama

Reklama

Vydařená dovolená

  • Česko Letní byt (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jak snadno a rychle prožít "nejstrašnější" dovolenou v životě. (TV Nova)

Videa (1)

Trailer

Recenze (10)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Základným problémom tohto filmu je, že to ani nie je komédia ale rodinný film. V mnohých okamihoch (napríklad záverečné preteky) sa film ani nepokúša byť vtipný. A to je škoda, lebo sa tým márni potenciál Johna Candyho, ktorý nemá čo hrať. O dva roky neskôr našťastie Carl Reiner všetky tieto neduhy odstránil a ako zadosťučinenie nakrútil svoje majstrovské dielo a najlepšiu letnú komédiu všetkých čias Summer School. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tuctova rodinna komedia, ktora je znesitelna len vdaka sympatakovi Candymu. Za zmienku stoji este slizky zaporak, ktoreho hra Crenna. Vsetko ostatne vratane nenapaditeho scenara a nevyraznej rezie nestoji za rec. Film vhodny len pre velkych fanusikov Johna Candyho, ktory si chcu doplnit vsetky jeho filmy. 5/10. ()

Reklama

Damiel 

všechny recenze uživatele

Dovolená na slunné Floridě, to zní dobře, ne? Dost možná, pokud se ovšem nejmenujete Jack Chester. Smůla se mu lepí na paty na každém kroku, ale nebyla by to americká komedie, aby konec nebyl happy. Letový navigátor Jack (John Candy) je nervózní, unavený a v práci dělá chyby. Zaměstnavatel ho proto vyšle i rodinou – ženou a třemi potomky – na pětitýdenní dovolenou na Floridu, aby dobil baterky. Po příjezdu na Floridu jsou Chesterovi jako u vytržení: pronajatý dům je jako z pohádky a má kouzelný výhled na moře. Ovšem idylka nevydrží dlouho – hned první den se Jack spálí na slunci, v restauraci potom dojdou humři přesně ve chvíli, kdy se Chesterovi konečně dostanou na řadu a ještě ke všemu se v noci musejí vystěhovat z luxusní vily, protože si spletli ulici. Zhruba dvě třetiny stopáže je snímek řetězcem smůlovatých událostí, které Jacka pronásledují. Můžete se bavit tím, že budete odhadovat, co se mu právě stane. Závěrečná třetina filmu (od chvíle, kdy Jack vyzve sebevědomého kapitána Pelleta na jachtařský souboj v regatě) potom změní tón, smůla mizí a objevuje se něco á la biblický příběh Davida a Goliáše. Závěr typicky americký, mainstreamový... ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Skvělá letní komedie, od které jsem absolutně nic nečekal. Ale Candy je (bohužel spíše byl) skvělý komediant, který utáhne cokoliv. Tady je takový ten klasický smolař, kterému se všechno kazí, dokud se nenaštve a neveme osud do svých rukou. I kdyby to měl být jen pitomý jachtařský závod, ve kterém ale porazí na hlavu "páprdu" Richarda Crennu. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Carl Reiner /Mrtvi muzi nenosi skotskou sukni/ natocil oddychovy letny film o nie uplne pohodovej dovolenke. Filmu vladne hlavne John Candy /Letadla, Vlaky Automobily 1987, Blazniva Dovolena 1983/ a velmi dobra Karen Austin. Tie male haranty mi nehovorili nic, ale slusne dialogy su vyvazene krasnymi exteriermi : 70 % ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama