Reklama

Reklama

True Fiction

Trailer 1

Obsahy(1)

Mladá spisovatelka dostane práci jako asistentka u svého oblíbeného spisovatele hororů, ale zjistí, že se účastní nekontrolovatelného psychologického experimentu. (JasonCZ)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (8)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Možno trošku absurdné, no dejovo určite nie márne. Námet mi prišiel celkom nápaditý, záver zas satisfakčný, je to pekne natočené, herecké obsadenie sympatické a tak nemám dojem, že by som maľ byť mimoriadne sklamaný. Je síce škoda, že nedošlo na lepšie gore zábery, no aspoň to nebolo nijak lenivé, a tak nemám dôvod mimoriadne nadávať. Budem zhovievavý a dám tretiu .. ()

HonzysKISS 

všechny recenze uživatele

Má to naprosto výborný nápad na příběh, skvělou hudbu, chvílemi pěkné napětí, ale to je všechno. Největší problém mi dělali samotní herci, pro mě byli strašně nesympatičtí. Nezachránily to ani krvavě brutální scény, protože se odehrávaly stejně jako by pod kamerou. Mohlo to být taky o dost kratší. A čekal jsem od toho i něco víc psychologického. 30/100 Spoiler, spoiler --- Hlavnějším důvodem mého hodnocení taky je, že úplně nesnáším typy hororů, ve kterém oběť neustále brečí a ke konci se stane nejdrsnější hrdinkou. 30/100 ()

Reklama

goauld 

všechny recenze uživatele

No těžko říct co si o tomto dílku myslet, ale možná by přesně sedělo: Jen ho nechte at se bojí ;-) Jenže zde rozhodně o komedii nešlo a navíc - nic se nemá přehánět (natož tzv. tlačit na pilu). To se pak může leccos tak jako "zvrtnout" ;-) Každopádně.... lepší dvojka, protože přes všechno to "psychologické" nevyzpytatikum to velmi pozvolna běželo a ani konečné finále už to nedokázalo výrazněji zvednout. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Nie, že by som nevidel veľa podobných filmov i s podobnou zápletkou. Ale tento má dostal svojou intenzitou a tým, že je tu niekoľko zvratov a dlho film tají čo je pravda a čo zas fikcia. I keď film sa rozbehol s gore až pri konci, mna bavil skoro od začiatku. Je tu nejaká ta predvídateľnosť, ale zas i niekoľko prekvapení. Herci zahrali ukážkovo. Neviem prečo mi to pripomínalo Pomsta znásilnenej, ale asi kvôli hlavnej zakrvavenej hrdinke, ktorá si to užívala. Ja som spokojný, aj keď skoro po celú dobu je to hlavne thriller a až koniec pričuchne i k hororu, mna príjemne prekvapil. Slabé, ale 4*. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Nesympatické obsazení, nudné prostředí, staromódní hudba, komplikovaný děj. Jediné, co se dá za mě kladně ohodnotit, je několik pěkných krvavých/brutálních scén, ale jinak jsem se nesmírně nudil a modlil jsem se, ať už to skončí. Tohle mi opravdu nesedlo. (35. hodnocení, 7. komentář) ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama