Reklama

Reklama

Kanibalské ženy - Avokádová džungle plná smrti

  • Česko Amazonky z avokádové džungle smrti (více)
Trailer

Obsahy(1)

Avokádový pás, Avokádová džungle, Kalifornie. Pilíř amerického zemědělství a poslední světový zdroj avokáda, který neovládá Sovětský svaz. Nicméně obchod s avokádem se dostává do úzkých, a to kvůli pradávným obyvatelům Avokádové džungle: skupině radikálních feministek z kmene Piraňa, které své muže využívají pouze k sexuálním hrátkám, načež je usmrcují a jedí s pořádnou porcí guacamole. Americká vláda proto pověří profesorku feminismu Margo Huntovou (Shannon Tweed), aby se do džungle vydala a přesvědčila Piraně přestěhovat se do zvláštní rezervace v Malibu. Hnána touhou dozvědět se, co se v Avokádovém pásu stalo s její předchůdkyní, doktorkou Kurtzovou (autorkou slavné knihy „Chytré ženy, vymaštění necitliví muži“) se Huntová ve společnosti studentky péče o domácnost Bunny a šovinistického průvodce Jima (ten zase věří, že ženy byly stvořeny k vaření, péči o děti a pózování pro Penthouse), vydává do srdce džungle vstříc smrtelnému nebezpečí. (kiddo)

(více)

Recenze (10)

JAn 

všechny recenze uživatele

Půvabné (anti)feministické béčko pyšnící se kouzelnými, genderově vyšperkovanými vtípky, polonahými hrdinkami a lacinou výpravou, ze které Lawton udělal jednu z nejvetších předností filmu. Takhle zábavnou jízdu ´sem už hodně dlouho nezažil! ()

JasonCZ 

všechny recenze uživatele

Chlama 😂😂 avokádo, sexbomby, pivo, amozonky a feministky a super hlášky jo a pirani zeny vs barakudi ženy a jejich druhy krému jak správně sníst chlapa 😂😂 ()

TO 

všechny recenze uživatele

Na VHS jako Kanibalské ženy. Profesorka musí přesvědčit Piraňí ženy – pojídačky mužů z Avokádové džungle, aby se přestěhovali do Malibu. Děsná blbina, u které se určitě nejednou zasmějete. Dobře praštěná hovadina. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Jde o komedii plnou vtipnejch dialogu/frku, trosku ve stylu policejnich akademii apod. Vyprava je v levnejsim vydani, ale to vubec neva. Prekvapive me to bavilo vic nez jsem cekal. Bozska (jakoze vtipna) byla Karen Mistal. :))) ()

gumolit 

všechny recenze uživatele

Fakt som sa bavil je to až také hlúpe a parodické že som sa zabavil :-)Ženy feministky žijúce na ostrove a jedia chlapov to sa len tak nevymyslí:-) ()

bakeero 

všechny recenze uživatele

Jednu * nadhodnotím. Je to totiž vážně zábavný "odpad". Tvůrci neměli moc peněz, nejspíš ani moc neuměli točit, ale nápady měli výborné. Kadence (inteligentního) verbálního humoru je takřka geniální. Uteče to jako voda, takže milovníci zapadlých šíleností, co baví; neváhejte! :-) ()

GameboyNES 

všechny recenze uživatele

dneska by to asi už neprošlo zkrz nekorektní humory utahující si z feministek a metrosexuálů. Víc než dvě hvězdy nedám, budu lakomej jak Shannon Tweedová, která neukázala ani kozy, natožpak hlodavce vodního ( čili želvu) ()

JAhny odpad!

všechny recenze uživatele

Film s prekrásnym názvom a neuveriteľnými dejovými zvratmi. Neuveriteľnými preto, lebo kto nevidel neuverí, že to vydržal až do konca :) Film mal iba dve svetlé scény, začiatok, keď si nahé amazonky hádzali balón (mali celokm pekné "avokáda" - odtial asi autori čerpali názov filmu) a titulky. Pretože sa medzi týmito okamihmi amazonky obliekli, nebolo už nič, čo by vás odpútalo od geniálnych dialógov a ešte lepších hereckých výkonov, kvalitatívne niekde medzi telenovelou a rozhovorom opitých bezdomovcov odporúčam preskočiť hneď na koniec a potom čo najrýchlejšie zabudnúť. Ak tento komentár neodradí dostatočný počet ľudí, máme nádej na popredné umiestnenia v loos200. ()

Reklama

Reklama