Reklama

Reklama

Richard Pryor: Live in Concert

  • USA Another Pryor (více)
všechny plakáty

VOD (1)

Recenze (8)

Satan 

všechny recenze uživatele

Německý ovčák, John Wayne, lovení jelena, boxerský zápas, ženský orgasmus...To je jen zlomek toho, co tenhle chlapík dokáže. Skvěle paroduje a napodobuje a dodá vám tolik energie, jako málokdo ze stand-up komiků. Až se sám stydím, že jsem na něho narazil až teď. [Přesná stopáž: 75 min] ()

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Používá zde mnoho mimiky a imitace. Vtipně předstírá opatrného jelena, ženský orgasmus i svůj vlastní infarkt, který ho opravdu v jeho životě postihl (a na který nakonec v roce 2005 zemřel). Umí rychle improvizovat a reagovat na publikum. Hraje naplno a dokáže se kvůli publiku válet na zemi, jen aby od nich vyloudil úsměv. Snaží se porovnávat bílé a černé obyvatele Ameriky. Naváží se do všech, ale zdravě a bez zbytečné nenávisti. Snaží se na všem najít něco komického. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Richard Pryor je komediální legenda, jejíž živé vystoupení je plné nakažlivé energie, ale bohužel také nevyrovnaných vtipů. Pryor na vás valí jeden vtip za druhým neskutečnou kadencí, ovšem rychlost jeho přednesu má za následek, že ne každý vtip je povedený a úspěšnost je bohužel tak půl napůl. Je zajímavé vidět velikána v akci, ale zasloužil by si rozhodně lepší materiál. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Legenda svojej doby. Typek vie genialne perzonifikovat ludi, zvery, veci..co chcete, skvele pohybovky i hlasy, zvuky a acting. Domaci milacikovia, infarkt a precitnutie v sanitke genialne zahrane. Tiez pobavila scenka s odovzdavanim mocu. :) splachnutych 1600$ v drogach bol tiez pecka, uder do hrude od tatka, polovacka na pijuceho jelena, zasah do rebier od redneck-boxera, from macho-man to dead person, klamajuci synak, co rozbil vazu....odpalil ma koktajuci cinan. :)) Nuz a zaverecna chutovka o sexe. Pri tom, co tam Pryor predvadazal, dal zo seba vsetko, vypotil vcelku slusny objem mrtveho mora. :) Odporucam. 80% ()

JimiH 

všechny recenze uživatele

Pryor je určitě velký komediální talent, schopný improvizátor, geniální imitátor a na jeho stand upu se mi líbila ta plynulost s kterou přecházel z jednoho "skeče" do druhého. Míň vulgarit by bylo ale v jeho případě lepší... přesto se vůbec nedivím, proč se stal takovou ikonou... ()

peeko 

všechny recenze uživatele

Jak geniálně jednoduché je bavit lidi, když se to umí. A Richard Pryor to svede velice dobře. Doporučuju srovnat s našimi baviči. Howg ()

Reklama

Reklama