Reklama

Reklama

El infierno de las mujeres

  • Španělsko Escape de un cárcel de mujeres (více)

Obsahy(1)

V hluboké džungli tropického pralesa je ženský internační tábor, kde sadističtí dozorci týrají vězeňkyně ať už otrockou prací nebo sexuálním zneužíváním. Do tohoto prostředí přijde nová, mladá a krásná vězenkyně, která se po absolvování všech výše jmenovaných útrap s přátelí s vězeňským lékařem, který jí a jejím kamarádkám pomůže z tábora uprchnout. Avšak nástrahy divoké džungle a krutost jejich pronásledovatelů vykonají své a tak ne každá z dívek se vytoužené svobody dočká. (PetrPan2)

(více)

Recenze (8)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtové eurotrash WIP, klasické dějové schéma, tropický ostrov-džungle kde se film odehrává, špinavé, propocené ale i tak svůdné ženy-po většinu filmu spíše odhalené, odvážný doktor, sadističtí dozorci, jeden z nich holohlavý a slizký Serafino Profumo známý z naziexploiatiton movies, nechyběl samozřejmě ani sex (orální, lesbický, znásilnění, vyberte si...) v tomto případě v poměrně odvážných i když pro někoho jen v simulovaných scénách.. Přes to přezevšechno jsem ale přeci jen čekal o trochu více akce, nicméně promyšlená příprava na útěk ušla, samotné napjaté finále (jak pro koho) bylo rychlé a hodně odbyté...Za zmínku stojí odvážná role ženské bojovnice Zairy, ano ta černoška (Ajita Wilson-známá z filmu "Sadomania" od Jesse Franca) a role alkoholického Doktora Farella, sympatický výkony v podání Anthonyho Steffena přítele režiséra Mulargii..2/5* v rámci subžánru žádný velký zázrak. Podobné filmy: Orinoco: Prigioniere del sesso (Hotel Paradiso-stejní herci v hl. rolích!), Savage Island (to samé), Women Behind Bars. ()

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Režisér Edoardo Mulargia zabíja dve muchy jednou ranou, respektíve počas jedného tvorivého procesu vyrába s rovnakou bandou hercov a iným osadenstvom zo štábu hneď dva WIP fláky veľmi podobného charakteru. Okrem FEMMINE INFERNALI je reč samozrejme o akčnejšom ORINOCO: PRIGIONIERE DEL SESSO. Rozdiel je v tom, že tentoraz dajme tomu právom odsúdené krásavice bujných tvarov si odpykávajú svoj trest uprostred zeleného pekla. Žiadny revolučný prevrat nie je na dohľad, preto dievčinám nezostáva nič iné iba zorganizovať „klasický“ útek z väzenia. Pevne stanovené pravidlá poslušnosti sa v tropickom dažďovom pralese uprostred ničoho vynucujú výhradne iba násilím. Dennodenný sex, sem tam nejaké to lesbické spestrenie popri tom, hra s kockami na cele, ale aj absurdné kopanie dier do zeme rýľom (netuším prečo sa furt hrabali v tej zemi), ...a klasická hudba, ktorá dotvára atmosféru koncentračného (pracovného) tábora, a iné slizké ingrediencie, sa v jednom a tom istom vývare miešajú dokola. ### PS – okrem stále namláteného (notoricky opitého) doktora tábora, si to tentokrát asi najviac užil Luis (Gilberto Galimberti), a to vďaka horúcim exploitačným scénam s väzenkyňami. PS2 – videná uncut verzia o dĺžke 93 minút. Jedna scéna v tomto zostrihu obsahuje dokonca aj krátky náznak tvrdého hard-core porna. Vďaka hrubému strihu medzi niektorými scénami je ale možné, že existovalo, alebo bola pripravená aspoň filmová bublina pre vloženie dodatočných hard-core záberov ako tomu bolo napríklad u spomínaného ORINOCO. ()

Jindros 

všechny recenze uživatele

Prachmizerná a velmi nudná Troma, sic s kozami ve větším než velkém množství. Chybí nápady, chybí gore, chybí akce, chybí hlášky... ()

destroy83 

všechny recenze uživatele

Další slabší WIP kousek italského původu, tentokrát pod hlavičkou TROMY. Mučení polonahých vězeňkyň se odehrává kdesi v tropické džungli pod ranami bičů dozorců pracovního tábora. Ženský element kruté dozorkyně protentokrát ustupuje do pozadí a na scénu přichází smečka brutálních dozorců v čele s velitelem tábora, který zrovna přivádí do svého světa utrpení novou várku vězeňkyň. Ještě než se stihnou nově příchozí rozkoukat, jsou vrženy do kolotoče nelidské dřiny, mučení a sexuálního zneužívání ze strany svých věznitelů. Po hrůzných zážitcích svítá naděje na útěk, který vzhledem k poloze věznice, nebude vůbec jednoduchý. Ztvárnění tábora se tvůrcům docela povedlo a mučení, i když ho není mnoho, působí velmi realisticky. Nahotou a sexem se v dílku také nešetří. Kromě hromadné sprchové scény, dostává divák ještě porci nezbytného lesbické sexu za vězeňskými mřížemi. Na řadu přichází také hetero sex včetně znásilnění. Sexuální scény jsou natočeny trošku odvážněji než v jiných WIP, ovšem brazilský BARE BEHIND BARS v tomto ohledu snímek nepřekonává. Jednotlivé herecké výkony nepatří mezi nejlepší, za zmínku stojí pouze profláklé tváře z podobných filmů v čele s Ajitou Wilson. Samotný příběh není špatný, avšak jeho ztvárnění mohlo dopadnout lépe a místy se bohužel dostavuje nuda. Na druhou stranu dílko divákovi nabízí několik dobrých a neokoukaných pasáží, včetně nápaditého útěku nebezpečnou džunglí, které vylepšují snímku trošku reputaci. Ovšem více než na dvě hvězdy to není. ()

PetrPan2 

všechny recenze uživatele

Film, který vznikl po patronací legendárního studia Troma je pro většinu slušných, mravopočestných a normálních lidí jen obyčejná úchylárna (ostatně jako kterýkoli jiný film vzniklý od "Tromáků"), avšak pro mylovníky béčkového subžánru ženských věznic je to cosi jako povinná literatura... ehm, pardon filmografie... no prostě klasika.. Film vypráví o jedné malé věznici (vlastně spíš jakýsi internační tábor) kdesi v tropech, kde sadističtí dozorci mučí, znásilňují a jinak všemožně tyranizují nebohé krásné vězeňkyně, které se nakonec za pomoci lekáře vzpouří a pokusí, jak už název filmu napovídá, o útěk. ()

CptPeroxid 

všechny recenze uživatele

Kabaret, který byl zavrhli tamní domorodci ve Velké Británii v roce 1980 a dodnes zůstává zakázán. Pohoršoval Londýnskou smetánku a zbytek lidí jen šokoval. Viděl jsem hodně sleazy filmy, u kterých už si tak nějak nejsem jistý, zda to vůbec sleazy filmy byly. Jedná se o velmi standardní " Ženy v Jungle vězení " film . Sodomie..... ()

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Mě to docela překvapilo. Ve stejný den jsem viděl i Amazon Jail a tento film mi připadal lepší. Žánrově klasické schéma, ale víc mi sedlo obsazení. V Amazon Jail bylo hodně hloupostí, neříkám, že v tomhle nejsou, ale dalo se to snést. Psychopatický sadistický ředitel věznice a jeho pomocníci, ať již Serafino Profumo nebo Anna Maria Panaro. Ale pro mě bylo nejlepší sledovat nádhernou Cintii Lodetti. Ten doktor-zachránce mě zpočátku iritoval svým chlastáním, ale pomocná ruka se od něj dala čekat. Hlavně pozor na hady. ()

Reklama

Reklama