Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tragická smrt patnáctiletého Martyho dovede truchlícího otce k děsivému objevu. Co vedlo jeho spořádaného syna k natáčení zvrhlých videí? (MALL.TV)

Recenze (15)

choze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na thriller a na můj vkus tam bylo trochu moc toho truchlení, který je pro mě navíc takovej okoukanej motiv. Bavil mě ale tlumený výkon Grundmana v roli otce a závěr navnadil na další díl. ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Typizovaná rodina dnešnej doby - ona právnička, on majiteľ účtovníckej firmy. Syn - stredoškolák, čas trávi na facebooku. Biznis iz bizi. A tak je syn ponechaný na samovýchovu. Po jeho smrti otec začne kutať v jeho webovom svete. Zisťuje, že mal zmazaný fb účet. Po jeho obnovení objavuje zvláštne vyhrážky a ešte podivnejšie video s ich psíkom. Rozhodne nie je všetko s kostolným riadom! Pútavé to je, no až príliš stredno-prúdové. Pretože zatiaľ to vyzerá, že to bude niečo na štýl: fajn syn, chybní my rodičia: málo pozornosti problémom potomka + všetko dorazili anonymné svine z fejsbúku. ()

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Část , která je hraná není na úrovni evropských seriálů, ale špičková je komputerová část, kde na obrazovce vidíte klikání, okna, zahlazování stop. V tom má seriál výchovný význam pro děti i rodiče. ()

Melios 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Iný Soukup a iná kvalita seriálu. Na Pavlovi je fakt vidieť ,že sa na filmárskej škole toho naučil veľa a má naozaj talent. Teraz je už iba otázkou času ,či ten talent naplno využije a či seriál dostane plný potenciál... ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Perfektně zvládnuté minimalistické drama, které staví na nejaktuálnějších problémech společnosti a nekouká na ně svrchu, ale rovnou je servíruje bez okolků tak, jak se v realitě opravdu mají. Věřím, že tenhle koncept mě bude bavit. A to napětí je cítit každým nádechem, ať už vaším, nebo jednotlivých postav. ()

mp5991 

všechny recenze uživatele

Lidi, takhle jsem se u seriálu necítil ani nepamatuju :-) Výborná atmosféra postavená jednak na jisté tajemnosti, řekl bych ale především na dobré představitelnosti situace. Člověk má docela dobrou příležitost vžít se do postav, chápat jejich uvažování, přemýšlet co by asi udělal on a nejděsivější na tom je, že v mnoha případech asi skoro to samé. Napětí je tu taky udržované velice dobře a každý díl vysloveně vybízí k shlédnutí dalšího (což je na jednu stranu problém, protože ještě všechny nevyšly :-D ). Jediné co bych vytkl je samotná MALL TV, která se i při nízkém rozlišení občas sekne (a to mám přes 100Mb/s) ()

Foltest 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím to byl jen krátký úvod, takže to moc nejde hodnoti v rámci širšího celku, ale seriál se mi zatím líbí, téma je jistě aktuální a tvůrcu dobře zvládli udržet děj napínavým. Už se těším na další díl. ()

Reklama

Reklama