Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nález Martyho telefonu by mohl přinést kýžený průlom v pátrání. Policejní metody jsou ale až příliš pomalé, Martyho rodiče proto pokračují na vlastní pěst. (MALL.TV)

Recenze (6)

Melios 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemôžem si pomôcť ,ale tento diel sa mi páčil zo vsetkých najviac. Je to poriadne zamotané. Umeleckejšie natočené (,čo by sa od vyštudovaného filmového vysokoškoláka aj patrilo). Uz to začína byť osobnejšie a zapája sa viac dôležitejších postáv a nemotajú sa len okolo horúcej kaše. Mám ale len jednu výhradu - ,prečo tie Martyho fotky po obnovení nepretiahli do pc káblom? Pokiaľ viem to by zníženie kvality obmedzilo. ()

cdome.82

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

je pravda, že MS poradil, že pravej hekr vyhledává zásadně v Bingu a HP dodal hustokrutopřísný mašiny, takže pan tatík lokalizuje cizí profily přes nastrčenej link, kde předtím upravil webovky jeho eshopu (nebo proč tam má vůbec přístup), takže se pak jenom koukne do analytics a tam vidí z který lavičky mu ho kdy kdo rozklikl. bohužel až v následujícím díle mu archetyp ajťáka prozradí, že to je blbost, protože on pravděpodobně lokalizuje přístupy "přes termux" (nebo proč se na to vůbec ptal). naštěstí mu ale přislíbí vytáhnout videa a fotky z resetovanýho telefonu, ale bohužel jen v horší kvalitě. tady, zdá se, citelně chyběl i sponzoring výrobce USB kabelů, protože s kvalitní drátkem by ty fotky určitě vytáhl i v kvalitě originální. inu, šetřit se má, ale jen na správných místech. jako, jo, u lásky přes internet bych to pochopil, u The Net jsem stejně jenom koukal na Sandru, ale od seriálu o internetovejch hrozbách bych čekal víc, než jenom hustej notebook. ()

Reklama

Reklama