Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pátrání vrcholí. Odhalení Elišky je tu a s ním i Martyho poslední příspěvek. (MALL.TV)

Recenze (6)

Melios 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

[SPOILERY! BACHA!!!] Po niekoľkých mesiacoch je tu teda rozuzlenie ,ktoré je nepredstaviteľne desivo reálne. Dozvedáme sa ,že to všetko mal na starosti Martyho kamoš ,ktorý to celé bral ako srandu. Človek musí byť asi fakt chorý ,aby toto bral za prdel. Bohužiaľ na smolu rodičov obete zostane na slobode ,pretože nie sú dôverihodné dôkazy (i keď je pravda ,že by som si prial ho vidieť zdoxhnúť za nechuťárnu ,ktorú si dovolil spraviť). No na prekvapenie všetkých ostatných tu príbeh ani po titulkách nekončí ,pretože aj on je obeťou a tak sa nám tu vytvoril začarovaný kruh. VERDIKT: Pavel soukup vytvoril niečo na čo budem ešte dlho spomínať. Neurobil len jednoduchý webseriál o šikanovaní ,ale urobil realistický krátkometrážny triller ,u ktorého perfektne využil prvky hororu. Toto je až na pár nevychytaných múch majstrovské dielo! ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neříkám, že jsem s výsledkem seriálu naprosto spokojený, ale udělit 80% by bylo zase málo. Všechny ty doposud neprůhledné motivy se konečně spojily v ten hlavní a z nejvíce nepříjemné postavy se stala ta, po níž se celou dobu pátralo. O výkonech se kvůli minimalistickému seriálu v produkci stále nízkonákladových českých streamovacích služeb moc mluvit nedá, ale po viděném rozhovoru s Milanem Kuchyňkou, coby kreativním producentem MALL.TV, se mi náhled na službu jako celek dost zlepšil. ()

Foltest 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vyvrcholení celého dramatu s grandiózním dějem. Celková pointa odhalení mučitele sice není nikterak donebevolající, ale v rámci omezených možností seriálu naprosto uspokojivá. Líbil se mi i mírně otevřený konec, který nastoluje zajímavou morální otázku o vině a trestu. ()

Reklama

Reklama