Reklama

Reklama

Bývalí agenti státní bezpečnosti berou spravedlnost do svých rukou poté, co se dozvědí, že policisté unesli syna jednoho z nich... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer

Recenze (41)

NinonL 

všechny recenze uživatele

Mezi dva hlavní hrdiny v podání Boguslawa Lindy a Cezaryho Pazury přibyla další hvězda polské kinematografie, Marcin Dorociński. Hraje jediného nezkorumpovaného policistu v celé sérii. Franz Maurer se vrací po 25 letech z vězení a hledá svého přítele z dávných dob, Noweho. Ten zase hledá syna, který zmizel a nikomu se neozývá. To oba přátele spojí a o pomoc požádají právě onoho jediného nezkorumpovaného policistu. Jenže tak trochu už tvůrci vaří z vody a přestože je i v tomto díle hodně akce i násilí, myslím si, že už stačilo a Psů bylo dost. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Boguslaw Linda aka Sekal, kterého je třeba zabít jako po pětadvaceti letech propuštěný gangster, který musí spojit síly s jediným nezkorumpovaným policajtem Marcinem Dorociński, aby našel pohřešovaného. Protože jsem neviděl dva předchozí filmy z devadesátek, na které tento navazuje, tak jsem se místy ztrácel a protože to má přes dvě hodiny a vypráví se to kapku pomaleji než by bylo třeba, má to dost nudných pasáží bez šťávy. Průměrné krimi z Polska. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Občas mi připadalo, že se tu střihač utrhl ze řetězu, protože místo mi to moc nedávalo smysl. Ale tohle je jeden z těch filmů, kde to zase tolik nevadí. Linda společně s dalšími starými estébáckými psy dokáže mladým zkorumpovaným policajtům pořádně zatopit, Dorociński coby jediný spravedlivý působí dostatečně důvěryhodně a Dominice Walo stačí, že je krásná. není to sice to nejlepší, co Pasikowski natočil, ale pořád je to víc než jen dobré. 75% ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Chaf, cholera, ja pierdole! Po vynikajícím čtvrtém Pitbullovi zůstal Pasikowski u kynologie, prokázal, že i staří psi se klidně naučí novým kouskům, navázal přesně tam, kde naposledy chcípl pes, a opět posmerfoval moderní a svižné agility výkonnostní kategorie A3, v nichž penzionovaní estébáčtí hafani elegantně strhnou a pohryžou nejen různé FCI mafie, ale také zkorumpované psovody. Na stříbrném scénáři znovu famózními Lindou, Pazurou a Dorotou naservírovaná šťavnatá porce Pedigree, po které zase nezbývá, než se jen stočit na gauči a labužnicky si olízat koule. Nebo si na to ještě lépe přitáhnout z útulku nějakou fenu. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

jsem extra spokojená .Povedl se scénář,režie a exteriéry.Výjimečně vysoce hodnotím profesionalitu dabingu.Českého.Děj měl spád a závěrečná přestřelka je na Oscara.Nevím proč evropské tvorby je všude jako šafránu.Neviděla jsem a lituji předešlé díly.Asi byly dva když tohle je trojka.Opravdu lituji.Pokud někde dají něco kloudného ztratí se to v holyvúdském škváru. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama