Reklama

Reklama

Bývalí agenti státní bezpečnosti berou spravedlnost do svých rukou poté, co se dozvědí, že policisté unesli syna jednoho z nich... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer

Recenze (41)

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

jsem extra spokojená .Povedl se scénář,režie a exteriéry.Výjimečně vysoce hodnotím profesionalitu dabingu.Českého.Děj měl spád a závěrečná přestřelka je na Oscara.Nevím proč evropské tvorby je všude jako šafránu.Neviděla jsem a lituji předešlé díly.Asi byly dva když tohle je trojka.Opravdu lituji.Pokud někde dají něco kloudného ztratí se to v holyvúdském škváru. ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

Snaha dostat do závěrečného dílu všechny přeživší postavy z částí předchozích je sice úsměvná, ale jakmile zazněl Lorencův ústřední hudební motiv, Pasikowski mě zase měl přesně tam, kde potřeboval. Franz po čtvrt století opouští vězení a jeho osud se proplétá s osudy rodiny Waldy "Nowého" Morawce (Pazura) a komisaře Witkowského (Dorocinski), který vyšetřuje zkorumpované kolegy. Navíc mu na záda dýchají Rusové, kteří s ním mají nevyřízené účty. Původní film (1992) je nepřekonatelný, ale ve jménu toho, jaký frajer je Linda coby Franz Maurer, nemůžu s hodnocením jinak. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Spravodlivosť po “poľsky”, respektíve ako sa podsvetie v dôchodcovskom veku vysporiadava s partiou skorumpovaných policajtov. Prvá hodinka aj dačo je doslova scenáristický unikát. Dialógy, reálnosť, proste všetko čo sa má napriek žánru “akčný” zachovať, aby samotný film nevyznel ako reklama na “kokockosť”. Potom sa ale objaví niekoľko pasáži či konaní postáv, ktoré nie sú úplne kóšer, no a v tom prípade u mňa nastáva akýsi zlom v podobe intolerancie. Film ako taký baví. Má rýchly spád i pútavý dej. Je to taká typická “Poľská robota”, akurát strašná škoda, že sa “Pes trojka” v závere nevyhla určitým nezmyslom. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Dát si to v těsném závěsi za druhým dílem, je tak trošku šok, protože těch lety mezi dvěma díly uplynulo opravdu velmi mnoho a hlavní hrdinové už nejsou mladíci, ale to nic nemění na tom, že se nám dostane, drsnýho příběhu a já smekám před Polákama v jedný věci, viděl jsem jak Władysław Pasikowski natočil akční scény v 90 letech, působilo to amatérsky a směšně, no ale co předved tady, to je první liga. Je to jasně nejdrsnější díl celé série, postavy, kterým prostě nemůžeš fandit i když samozřejmě hlavní hrdinové by tu šanci měli, ale oni zrovna nekonaj dobrý skutky. Herec ky je to polský čili bezchybný. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Władysław Pasikowski je s Patrykem Vegou největší hvězdou na režisérském křesle v Polsku. Vega mi sedí víc kvůli přehnanému násilí a humoru, za to Pasikowski natáčí vyzrálejší filmařinu Evropského rázu s výborným Boguslawem Lindou. Je spíš Thriller/Krimi o korupci mezi policisty a osobní pomstě, ale finální taktická půl hodinová přestřelka rozhodně potěšila. Natočeno i zahráno skvěle. Má to spád i slušnou akci. Bavilo mě to. Příběh****, Akce***, Humor>Ne, Násilí**, Zábavnost****, Hudba***, Vizuál****, Atmosféra****, Napětí***. 7/10. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama