Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Izrael se chystá zaútočit na syrský cíl, který Eli označil. Eli je ale v podezření a stahují se nad ním mračna. Odveta je rychlá – a krutá. (Netflix)

Recenze (5)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finále sice ještě pojednávalo o špionáži, ale tvůrci se spíše soustředili na následky vyslání agenta 88 do Sýrie. Izrael jako takový na jeho operacích jasně vydělal, následky pro Eliho rodinu i pro něj samotného byly od počátku akceptovatelnými ztrátami jako všude jinde. Jen si myslím, že si mohli tvůrci ve vysvětlivkách odpustit ty cedry, s kterými Eli možná měl, ale možná taky neměl něco společného. ()

Reklama

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pochopitelně nejsilnější díl seriálu. Záměrně nepíšu nejlepší, protože to bylo nabité emocemi a zejména ty určovaly celkové vyznění. Je smutné si představit, že stát Izrael poslal v zájmu celku na smrt člověka, který toho pro něj tolik udělal. Na druhou stranu mu tím zajistil nesmrtelnost. Eli se Syřanům neposmíval a ani seriál je nevykreslil jako bandu tupců. I to hodnotím kladně. ()

jarmil8 

všechny recenze uživatele

Seriál má příjemnou retroatmosféru a předposlední díl se vzchopí i k nějakému většímu dramatu. V posledním díle jsou však použita všechna možná trapná klišé (můra a světlo) a místy to zavání sebeparodií (úředníci čtoucí noviny). U takto silného příběhu hloupá průměrnost zamrzí. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama